Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, goed contact via de mail en een goed produkt.
VerbeterpuntenNee
Bij de hangvitrine is de ``unit`` voor de stroomvoorziening van de LED-verlichting aan de onderzijde gemonteerd. Ik had dat liever aan de bovenzijde gehad, dan zie je dat niet.
Pluspunten
perfecte afspraak en levering
bezorger binnen laten leveren ipv op de stoep maar dit is al geregeld.
Pluspunten
Heel snelle reacties op mails met vragen en snelle levertijd
VerbeterpuntenDe plaatjes op de site mogen iets duidelijk. Zo is er de mogelijkheid voor extra lampjes, maar ik had graag gezien hoe dat er dan uitzag in een vitrinekast
Pluspunten
prima servies en een prachtigekast
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Betaalbare prijzen, snelle levering, variaties mogelijk
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
wanneer elk bedrijf op deze manier zaken zou doen hebben de consumenten geen klagen. marc luijten is een zeer betrouwbare en hele vakkundige man. wij hebben bij dit bedrijf een op maat gemaakt dressoir van glas besteld, en een grote vitrine en beide zijn zo ontzettend mooi en goed gemaakt. ook de nazorg is uitmuntend!!!!
Pluspunten
zeer gemotiveerde medewerkers, die duidelijk geloven in de klasse van hun produkt
Verbeterpuntenaanpassen website vppr internationale betalingen
Pluspunten
uiterst correct houdt zich aan de afspraken vriendelijk personeel naar klant toe kennis van zaken prima klachten behandeling
VerbeterpuntenNee, geen op of aanmerkingen
Pluspunten
Snelle levering, heldere communicatie, zeer prettige benadering.
Pluspunten
goede voorlichting, komen zelf ook met eventuele opties.
Pluspunten
Snel en kwaliteit
VerbeterpuntenNa bellen of alles goed geleverd is.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenEen belletje wanneer de levering zou plaatsvinden zou prettig zijn
Beste Mevr Mourits, Jammer dat u niet volledig tevreden bent met de levertijd. Deze was slechts 12 dagen en dat is in deze brache zeer kort en ruim binnen het maximum van 3 weken. En ook de communicatie was niet naar tevredenheid omdat er vooraf niet gebeld zou zijn. Wij nemen ten allertijde contact op met de klant, er is dus ook telefonisch contact geweest. Het had dus bekend moeten zijn bij u dat de kast geleverd zou worden. Toch gaan wij aan de slag om dit punt te verbeteren!!
Pluspunten
Meedenkend met de klant. Goede communicatie. Prettig personeel. Goede prijs / kwalliteit verhouding. Telefonisch prima bereikbaar. Zeer vakkundig met veel zorg voor de werkomgeving.
VerbeterpuntenBij verre afstanden de avond ervoor laden zodat de hele dag benut kan worden.
De communicatie bij aflevering verdient iets meer aandacht.
Beste Olga, Bedankt voor je positieve beoordeling en aandachtspunt Aan de communicatie wordt natuurlijk altijd veel aandacht besteed. Het blijft natuurlijk lastig om een exacte tijd te plannen i.v.m. verkeer. Echter is er gelukkig wel op tijd geleverd binnen de beloofde 1,5 uur. Uiterraard nemen wij dit aandachtspunt mee in de verbetering van onze dienstverlening.
Kerkstraat 36
5253AP Nieuwekuijk