nee
Pluspunten
De koper kan zijn of haar vitrini eerst goed bekijken en word zo nodig goed geinformeerd over wat het best is.
Pluspunten
vriendelijke verkoper
Pluspunten
Goede vaklieden, flexibel en betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, gewoon zo doorgaan!
Pluspunten
We hadden de kast een tijdje ingepakt laten staan vanwege het opnieuw inrichten van het klaslokaal. Toen we de kast een paar weken later in wilden richten bleek er in één van de glasplaten een barst te zitten. Deze werd zonder vragen of extra kosten opgehaald en vervangen door een nieuwe plaat. Super!
Pluspunten
Prettig communiceren. Begrijpen meteen wat je wilt en geven een uitstekende service.
VerbeterpuntenOp hoogte plaatsen opleg-nokken kan problemen geven. Door die nokken op juiste hoogte te plaatsen in de fabriek (voor aflevering) kunnen veel problemen voorkomen worden.
Pluspunten
prettige benadering over de telefoon, goede informatieverstrekking, meedenken en afspraken goed nagekomen
Pluspunten
In een woord een GEWELDIG bedrijf altijd keurige inter actie op vragen en evt opmerkingen. Ik heb nu drie kasten bij dit bedrijf vandaan en voor nr 4 zal ik zeker niet aarzelen om een ander bedrijf te gaan zoeken
VerbeterpuntenEcht verbeter punten niet maar Miss is het leuk om meer foto\\\\`s van zijnngeplaatste kasten te presenteren
Pluspunten
Snelle service, alles netjes afgeleverd, ben zeer tevreden
VerbeterpuntenZou op dit moment niks weten
Pluspunten
goed advies , mooie kasten , goede service
Kerkstraat 36
5253AP Nieuwekuijk