Bestelling online geplaatst en betaald. Factuur ontvangen. Product of mail met T&T nooit ontvangen. 3x gemaild dat onder reactie, 3x gebeld en ze de persoon aan de lijn kon mij niet verder helpen, dus een collega zou mij terug bellen wat nooit is gebeurd.
Je wordt er goed geadviseerd en gaat met een goed gevoel de deur uit.
Na een bezoek in de winkel in Gorinchem zijn we tevreden naar huis gegaan goed geholpen en leuke ervaring rijker!
Kleding voor mijn zoontje besteld, volgende dag in huis.
Om 16:00 uur besteld en de volgende dag in huis.
Kan geeneens de maat invoeren en dus niet bestellen...lekker dan dan maar bij een ander
Pluspunten
VerbeterpuntenHelaas een heel andere kleur schoenen geleverd gekregen als dat ik besteld had. Nou is dit niet zo ramp aangezien het wandelschoenen betreft, maar als ik de keuze krijg uit verschillende kleuren en ik kies een zwart model dan vind ik het belachelijk dat medewerkers een blauw met honingkleur op de post doen.
Pluspunten
Ik heb nog steeds niks ontvangen
VerbeterpuntenGeen bestelling meer bij jullie
Sneller reageren op vragen
Pluspunten
Scherpe prijzen en uitgebreid assortiment. Vandaag besteld morgen in huis!
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven
VerbeterpuntenIk vind het erg vervelend dat als je iets retour wil zenden dat de kosten voor de klant zijn. Bij veel postorder bedrijven is dat niet zo. Dat weer houdt mij er wel van om snel iets te bestellen.
Pluspunten
zeer goede service probleem keurig netjes opgelost.
Pluspunten
mooie prijs voor het aangeboden product
VerbeterpuntenTe gek voor woorden dat je als klant zelf de retourkosten dient te betalen
Pluspunten
Scherpe prijs. De goedkoopste. Helaas was het pak te groot en de goede maat uitverkocht. Jammer van de eigen retourkosten, maar erg snel geleverd en bij retournering je geld gelijk terug. Mail contact word snel op gereageerd, dat is fijn.
VerbeterpuntenRetourkosten voor eigen rekening zou veranderd moeten worden.
Pluspunten
Makkelijk bestellen en betalen. Opties hoe je je producten thuis wilt krijgen. Zoals het hoort!
HG Dirckxstraat 25
4701AV Roosendaal