Pluspunten
De bestelling en het retourneren werd snel gedaan.
VerbeterpuntenIk vond het jammer dat ik zelf de kosten voor het retourneren van mijn artikel moest betalen. Dit kost ruim 6 euro, wat ik prijzig vind en met kleding/schoenen kun je nogal eens de verkeerde maat hebben.
Pluspunten
Service, kwaliteit en levertijd
Pluspunten
Snelle levering Goed assortiment
Pluspunten
Ik werd keurig geholpen aan de telefoon. Ik wilde een maat die niet meer voorradig was. Deze is bij besteld en binnen 3 dagen geleverd.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Snelle levering bezorging en goeie prijs!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vandaag de spullen netjes binnengekregen!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Goede service en duidelijk overzicht van de producten. Na een belletje wist ik precies welke maat ik moest hebben. De dag erna was alles al binnen. Beste webwinkel ervaring ooit. Pluimpje voor deze shop.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, ook in het buitenland
Pluspunten
Ik heb mijn voetbalschoenen net voor 17.00 uur besteld en ze waren de volgende dag keurig in huis.
Pluspunten
Robin aan de telefoon gehad, kon mij precies vertellen over hoe breed de schoen was! Super bedankt
Pluspunten
Online besteld, gelijk in huis :)!
Pluspunten
Snelle levering Leukere prijs dan in de winkel
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
de mensen helpen je gelijk en hebben verstand van de hardloopschoenen. Als je vragen hebt, dan komen ze daar binnen een dag met een antwoord op
Verbeterpuntenkleding staat niet op volgorde.
Pluspunten
Snelle levertijd, goede klantenservice.
Pluspunten
Erg snelle levering Goed advies bij de klantenservice
VerbeterpuntenVeel voetbal overal terwijl er ook gewoon vrijetijdproducten zijn.
Pluspunten
Ik vind het prettig dat de artikelen altijd binnen 24 worden geleverd ( indien ik op tijd heb besteld). Als er een keer een probleem ( lees klacht) is, dan wordt dit snel en goed opgelost
Verbeterpuntenup to date houden zou van mij nog iets vaker mogen
Pluspunten
Snelle levering en reactie per mail!
Pluspunten
Zeer tevreden over de service van Sporstore.nl
Verbeterpuntengeen verbeterpunten, ga zo door!
Pluspunten
Komt profie over, bij vragen netjes antwoord en bij garantie snelle oplossing en top service
Verbeterpuntenvolhouden .
HG Dirckxstraat 25