Pluspunten
Snelle levering en mooie prijs
Pluspunten
Vriendelijk, betrouwbaar, concurrerende prijzen en correcte verzending.
Pluspunten
Snelle schriftelijke reactie op vraagstelling omtrent produkt. Snelle levering met duidelijke opvolgmogelijkheden en actieve informatie hierover.
VerbeterpuntenDe melding dat er een mail met kortingscode verstuurd zou worden na activeren van nieuwsbrief is nooit gekomen. Na een vraag hierover wel verstrekt. Een produkt kon niet besteld worden agv foutje in webwinkel. Na email hierover direct opgelost.
Pluspunten
Er wordt voldaan aan de verw.
VerbeterpuntenMijn ervaring is beperkt. Ik heb bestelling gedaan en die is uitgevoerd. Ik ben tevreden.
Pluspunten
Scherpe prijzen en snelle levering op het afgesproken moment.
Pluspunten
alles verliep op rolletjes, levering, communicatie, betaling. Kortom top!
Pluspunten
snel geleverd, prijs schoenen 30 euro goedkoper dan elderss
DPD heeft het pakket 7 km uit de buurt afgeleverd omdat we niet thuis waren
Vermeld duidelijk dat als de maat niet past en je de schoenen terug moet sturen dat dan de retourkosten voor de koper zijn. Nu kwamen we daar pas achter toen we de schoenen terug wilde sturen
Pluspunten
Juiste product en snelle levering
VerbeterpuntenPrijs wel ietsjes duurder dan bij andere sites
Pluspunten
Ruilen ging razendsnel en zonder problemen
Pluspunten
snelle levering, positief contact. Snelle terugbetaling na retour
Verbeterpuntenbij ruilen zijn de verzendkosten voor de klant, dit zou ik graag anders zien.
Pluspunten
Gewoon gedaan wat er werd verwacht! Het juiste in de beloofde tijd geleverd.
VerbeterpuntenBest dure kleding zo in een doosje.. had ook nog even in een zakje gekund.
terugsturen/ruilen moet echt gratis zijn, dit is niet klantvriendelijk. Andere bedrijven bieden deze optie wel. Pas als je zeker bent van de maat kun je hier iets bestellen
Pluspunten
snelle levering en ik vind het prettig dat ik achteraf kon betalen.
VerbeterpuntenVolgens mij had ik aangegeven dat ik levering op zaterdag wilde, maar het pakje kwam de volgende dag al. Omdat ik toen niet thuis was moest ik het pakje op gaan halen.
Omslachtig gedoe om iets terug te sturen. Retourbon moet je opvragen, daar moet je dan op wachten. Zelf de kosten betalen. Hierdoor zal ik nooit weer iets bij jullie bestellen. Bij bijna alle andere webshops is het retourneren klantvriendelijker.
Pluspunten
Goede prijs- snel geleverd. meer kun je niet wensen. Chapeau! GT
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten....! GT
HG Dirckxstraat 25