Pluspunten
de bestelde schoenen waren te klein en ik vond het jammer dat er geen maat groter was dus heb ik uiteindelijk elders moeten kopen. Verder alles wel goed gegaan.
Ik bestelde een paar schoenen, maar helaas bleek de maat niet goed. Schoen dus ruilen, maar het retourneren van de schoenen kost bijna 7 euro. Dit is bij veel andere shops beter geregeld.
Pluspunten
Ik had een vraag en die werd snel en netjes beantwoord
Verbeterpunten-
Retourneren
Pluspunten
snelle levering, prima prijs
Pluspunten
uitstekende prijs voor Adidas voetbalschoenen Zeer snel geld retour na toezegging.
VerbeterpuntenEerder op website aangeven als artikel uit voorraad is
Pluspunten
NVT
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Voor de 4e keer op rij hier mijn voetbalschoenen besteld. Altijd goede service. Soms zelf de verkeerde maat besteld, altijd kunnen ruilen zonder problemen.
DPD niet meer gebruiken. Werd bezorgt op een moment dat ik er niet was. In de app aangegeven geef maar bij een vd buren. Nee direct naar het centrale afhaalpunt. Briefje in de bus met niks erop aangekruist. Volgende dag met briefje naar afhaalpunt. Geen schoenen. Pas de volgende dag tegen sluitingstijd. Nog een keer geweest tegen sluitingstijd. Nog geen schoenen. Weer een dag later.. 3 x geweest om de schoenen in mijn bezit te krijgen
HG Dirckxstraat 25
4701AV Roosendaal