Pluspunten
alles is snelverlopen en werd goed op de hoogte gehouden
Pluspunten
snel, goedkoop en betrouwbaar
VerbeterpuntenRetour moet klant zelf betalen. Enigszins begrijpelijk, maar veel internet winkels hebben dit niet.
Pluspunten
snelle levering goeie prijs
Pluspunten
Klantvriendelijk
Pluspunten
Lage prijs en snelle levering. Prima!
Pluspunten
er stond op mijn mail dat dit waarscijnlijk geen betrouwbare website was . ik ben blij dat ik het wel gedaan heb ben meer dan tevreden .
Pluspunten
prima website prima afhandeling retour
Verbeterpuntenpakket kwam 1 dag later dan afgesproken.
VerbeterpuntenGeen kortingscodes
Pluspunten
Snelle terugbetaling van reeds betaald bedrag
VerbeterpuntenBedrijf adverteert met product welke ze niet kunnen leveren.
nvt
Pluspunten
Prijs / aanbod
VerbeterpuntenLevertijd, niet beloven voor 17.00 uur besteld morgen in huis want dit werd niet waargemaakt. 2 dagen later.
Pluspunten
Stond er versteld van hoe snel mijn bestelling geleverd werd. Goed verpakt voor deverzending. Duidelijke website
VerbeterpuntenGeen aan / opmerkingen
Pluspunten
Prijs is erg voordelig! Snelle levering en je werd goed op de hoogte gehouden via de mail.
VerbeterpuntenJezelf wat meer bekend maken, ik had nu mijn twijfels of het bedrijf betrouwbaar was
Gewoon verzenden via post nl, nu week moeten wachten, achter aan moeten bellen bleken de schoenen al 2 dagen elders te liggen. Zijn nooit langs geweest en dan ook geen briefje in de bus.
HG Dirckxstraat 25
4701AV Roosendaal