Pluspunten
Snel geleverd voor een goede prijs!
Pluspunten
veel keus
Verbeterpuntener wordt gezegd dat er geen bezorgkosten in rekening worden gebracht maar ik heb wel €5,00 bezorgkosten betaald
Beste Michiel, Je hebt de Kaiser5 Liga gekocht voor het bedrag van 63,99 euro. Dit is ook het bedrag wat je hebt betaald. Er zijn geen verzendkosten in rekening gebracht. Wij brengen alleen verzendkosten in rekening bij bestellingen lager dan 25 euro. Ik hoop je hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Sportstore.nl
Pluspunten
Een probleem met levering snel en naar tevredenheid opgelost!!!
Pluspunten
Goed kwaliteit, snelle levering
VerbeterpuntenN.v.t
VerbeterpuntenNtv
Pluspunten
Snelheid en Communicatie
VerbeterpuntenGoed de artikelen controleren voordat je het opstuurt, dat is voor mij een rede geweest om verder niets meer te bestellen. Dan in de winkel maar 10 euro meer uitgeven en zeker weten dat het artikel in goede staat is wat je koopt
Pluspunten
informatie/hulp kiezen maat erg duidelijk,
Pluspunten
Afspraken nagekomen en goederen op tijd geleverd.
Pluspunten
VerbeterpuntenAls er schoenen worden verkocht op de site dan moet er wel voor gezorgd worden dat ze op voorraad z'n. En als er dan wordt gevraagd wat je wilt en je geeft aan graag je geld retour te willen hebben met een spoedoverboeking omdat je kind snel andere nodig heeft dan wordt het niet gedaan. Klantenbinding is ver te zoeken bij jullie!
HG Dirckxstraat 25
4701AV Roosendaal