Sargsyan

Goed service! Vriendelijk en je wordt snel geholpen. Ik heb mijn quooker besteld na een duidelijke uitleg. Wacht op mijn bestelling.

Snelle levering, zelfs sneller dan eerder aangegeven,

De levering kwam paar uur eerder dan aangeven via track en tracé. En binnen een werkdag. Vandaag Quooker flex gemonteerd. Duidelijke beschrijving en alles was aanwezig. Werkt meteen.

Scherpste online prijs - Klantenservice super

Vriendelijk, snel en oplossingsgericht

Prijs goed levertijd snel

Duidelijke webshop prijs gunstig en snel geleverd

Snelle levering.

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces Duidelijke en heldere communicatie

Top service en scherpe prijs in 1

Door wat te kort aan reviews was ik terughoudend met de aanschaf van quooker kraan ed. Met achteraf betalen toch gedaan. Dat is onnodige zorg gebleken. Snelle en keurige service en levering.

We zijn al een tijdje opzoek naar een quooker toen we op de website van voorjekeuken kwamen. Er was een leuke actie maar twijfelde nog de volgende dag was de actie er niet meer maar had via whatsapp contact met de klantenservice ( complimenten aan Marcel) die mij ook nog telefonish te woord heeft gestaan. Hij heeft uitleg gegeven en we konden alsnog gebruik maken van de actie. Nu is het besteld en verwacht dat de resr ook soepel verloopt.

TOP!

Super snelle afhandeling en nette service

Super snelle en goede service. Goed bereikbaar, zeer behulpzaam en de producten super snel geleverd

Prettige communicatie

Ik had wat vragen over de aanschaf van een Quooker. Moet zeggen heel vakkundig en goed advies. Inmiddels is hij via hun montagebedrijf geplaatst en ook dat was zeer vakkundig gedaan. Niets dan lof. Raad dit iedereen aan.

Een aanrader!!

Super goed service en snel geleverd! Daarnaast ook nog eens zeer scherp geprijsd en erg klantvriendelijk. Kortom een aanrader!

Kan niet beter

Het gaat zeer snel en soepel

Goede prijs en zeer snelle levering.

Voorjekeuken.nl levert originele HiTac filter voor Quooker voor de laagste prijs. Filter 's avonds besteld en pakketje werd de volgende middag al afgeleverd. Betaling via de site verliep snel en zonder problemen. Uitstekende prestatie.

Goede service en levering. Top

Helemaal tevreden.

Alles zoals gehoopt, prima

De timing van de bezorging was wat onhandig voor me; een briefje aan de voordeur gehangen met verzoek achterthuis te zetten & brief weg te halen. Dat alles gebeurde precies zoals ik perfect zou beschrijven. Het item is goed verpakt en in prima staat. Snel, goed product, perfecte bezorging. Dank, mooi!

Snelle levering, helaas niet compleet. Het werd stil aan de overkant.

2 filterstopkranen besteld. levering ging snel, helaas niet compleet. Bericht gestuurd met foto. Niet compleetheid werd bevestigd. Voorstel om te komen omruilen werd gedaan. Daarna niets meer vernomen. Slechte reclame voorjekeuken. Voor mij eenmaal maar nooit meer.

Goeie en vriendelijke service

Gebruik gemaakt van een mooie aanbieding. Toen was er een foutje met de levering maar alles is uiteindelijk heel goed en persoonlijk opgelost.

Een top ervaring

Alles ging naar wens

Filter besteld voor de quooker. Werd snel geleverd..zelf geïnstalleerd. Aardig klusje om te doen

Fijne webwinkel

Goede de bestelling was er spoedig .

Per ongeluk het verkeerde besteld en kon ik terug sturen en het geld terug gekregen.

Perfecte levering

Perfect geleverd en goed verpakt. Bestelde product is top.

Razendsnel; prachtige prijs

Onderdeel quooker besteld, de helft goedkoper dan bij quooker zelf. Even gechekt of het wel een origineel item was. Zeer hartelijk en deskundig te woord gestaan Zelfde dag verzonden. Hoe mooi kan je hetbhebben. Ik blijf klant!

Goede en snelle levering

Mijn bestelling was de volgende dag binnen zoals belooft.

Kan hier nog niets overzeggen moet nog geleverd worden. Eerste Indruk is goed

Komt nog. Nog niets ontvangen bestelling net geplaatst

Touwbaan 26

2352 CZ Leiderdorp