De juiste service bij mijn bestelling. Snel geleverd. Ik had een vraag over het monteren van een afvalemmer in mijn keukenkast en mijn vraag werd telefonisch beantwoord waardoor mijn afvalemmer mooi staat te schitteren wanneer ik mijn keukenkast openmaak.

Bijzonder goed zelfs supergoed

Snelle en vriendelijke reactie en zeergoede verpakte snelle verzending Top bedrijf.

Heel goede ervaring kwa opvolging en levering

mijn e-mails werden onmiddellijk 'positief' beantwoord. Snelle levering van het bestelde artikel dat volledig voldoet aan de beschrijving. Aan te raden.

Beetje vreemd.....

Ik was aan het kijken op uw website. Wel de artikelen aangeklikt voor bestelling maar dit niet afgemaakt voor betaling en goedkeuring. Ik werd weggeroepen. Toch krijg ik de bevestiging van de bestelling die ik eigenlijk nog niet geplaatst had. Nu ik het toch nog nodig heb, geen probleem maar wel raar...

Ze staan je vriendelijk te woord en snelle levering

Top ervaring!

Voor een erg goede prijs mijn artikelen gekocht! En de volgende dag had ik ze gelijk in huis. Top service!

Super vakkundig en vriendelijk

Perfect geadviseerd en geholpen

van begin tot levering een dikke 10

Ik ben zeer tevreden zelfs de levering via email bericht gekregen levering zou tussen 9:20 uur en 11:20 zijn en ze stonden 9:25 voor mijn neus dus ook de levering een 10 .

Goed. Ga zo door

Lekker snel geleverd. 👍

Top! Erg goede service

Na telefonisch contact adequaat en vakkundig geholpen met mijn vragen. Vervolgens de volgende dag mijn bestelling in huis. Volgende keer bestel ik hier zeker weer!

Pluspunten

Erg fijne communicatie en deskundig geholpen en geadviseerd. Gister besteld en vandaag al in huis. Bestel volgende keer zeker weer!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

na een fout artikel geleverd te hebben , snel en doortastend het probleem opgelost

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Klare prijs, doen wat er afgesproken is Prima in prijs, levering, nakomen van afspraken !

2 sterren: slechter dan verwacht

ik koop op een product in jullie webshop, daarbij staat een levertijd van 1-2 dagen aangegeven. Nadat ik de bestelling geplaatst heb komt er een bericht dat het product pas na 2 weken geleverd kan worden. Nu kan er altijd een stukje overmacht in zitten, maar hoe kan je iets "op voorraad" zetten wat door jullie zelf nog besteld moet worden bij de leverancier? Buiten dat, ik heb netjes geantwoord op het bericht dat ik de bestelling hierdoor wil annuleren. Ik krijg geen respons...... Na 2 weken toch het product ontvangen, deze is niets vermoedend door een collega aangenomen. Nu mag ik deze op eigen kosten gaan retourneren....?! Beetje jammer. hier bestel ik nooit meer.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

de terugbetaling

bijna alles administratie is niet op orde bestellingen zijn onvindbaar, bereikbaarheid is slecht telkens mailbox en wanneer iemand opneemt uiterst onvriendelijk bijna vijandig. Dan toch maar iets meer betalen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Maak waar wat je zegt en waarvan je reclame maakt op je website.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Eerst per mail contact gehad, hierop steeds dezelfde dag reactie gehad. Daarna order geplaatst, deze werd binnen 48 uur volledig en netjes verpakt geleverd. Eigenlijk alles top.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Mijn retourzending was zoekgeraakt, en vervolgens mijn aanvraag tussen wal en schip. uiteindelijk alles keurig opgelost, produkten werden snel geleverd en klantenservice reageert snel op je vragen!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levertijd. Zeer goede service na verkoop. Problemen worden snel en efficiënt opgelost. Heel klantvriendelijk. Top! Kortom, wij zijn zeer tevreden!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

In verband met de cashback actie hier de PlasmaMade Airfilter besteld. Door dat ik dit deed op mijn mobiele telefoon zag ik niet dat ze rond de kerstdagen gesloten waren en ik dus 2 weken langer moest wachten op mijn bestelling. Na levering werkte het product niet geheel maar na contact opgenomen te hebben is dit snel verholpen en werkt hij prima. Goede klantenservice!

Bedrijfssluiting zichtbaarder vermelden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel productkeuze

Tot en met bestellen ging het prima, maar ik heb mijn verlichting geretourneerd. Vervolgens lang niets meer gehoord. 3x gemaild, 4x gebeld en pas bij 4e keer een reactie. Toen is het wel snel opgelost.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bksuncz barstoelen besteld. Kwaliteit van de geleverde stoelen veel minder dan stoelen in toonzaal! Retour kan helaas niet, daar deze geleverd werden tijdens mijn reis en ik ze pas 15 dagen na levering kon controleren en zo de retourtermijn van 14 dagen overschrijd. Nogthans had ik deze tijdig besteld maar de beloofde leveringstermijn van 2 dagen werd uiteindelijk 8 dagen waardoor ik reeds op reis was. Gemaild ivm dit probleem en getelefoneerd maar zonder positief gevolg. Stoelen zijn 30, 00 euro goedkoper dan elders maar kwaliteit trekt op niks. En de geleverde stoel is zeker niet diegene dat wij dachten besteld te hebben ondanks zelfde naam en art nr van de stoelen bij onze keukenleverancier KVIK, en alle andere leveranciers. Dus gevolg, in plaats van voirdeel te doen heb ik nu 4 stoelen gekocht waar ik niks mee aan kan. Overweeg om iets meer te betalen en zeker te zijn van degelijke kwaliteit. Je kan mij contacteren op +32498359385.

Soms ook eens buiten de lijntjes kleuren als de fout bij jullie ligt!

Touwbaan 26

2352 CZ Leiderdorp