Grand choix de pièces séparées à un prix attractif

Délai de livraison un peu plus long que prévu mais j'ai bien reçu les pièces prévues. Envoi bien protégé. Merci!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vom perfekten Preis bis zur vollständigen Lieferung alles perfekt geklappt.

Alles top

Gewoon goed

Gewoon goed

Super service

Order snel gepaatst ook voorradig aflevering 2 dagen later

Geweldige ervaring vanaf bestellen tot thuis bezorgd

Goede.pruducten, eenvoudig bestellen. Bestelling goed te volgend, kortom fijne ervaring

Vollste Zufriedenheit

Rasche Abwicklung der Bestellung

Goed en kwalitatief

Gekregen wat er werd besteld. Vier dagen later geleverd dan afgesproken is nog aanvaardbaar.

super service

Echt goede service. Vaak zijn de schoenen niet voorradig maar ze worden onmiddellijk besteld en zodra ze er zijn worden ze opgestuurd en krijg je een bericht dat ze onderweg zijn. Echt heerlijk.

First class experience

Its the only company you know you will get the correct part for my old machine. Other companies say there parts fit they look the same in pictures, Until you've got them in front of you. Doesn't pay trying to save money, get the proper part.

Snelle en goede service

Erg snel en goed geholpen met het aanschaffen van mijn nieuwe bladblazer.

Zéér professioneel van begin tot einde! Top

De website is erg gebruiksvriendelijk en men vindt al snel wat men zoekt. Het bestellingproces is zeer overzichtelijk. De opvolging van de verzending van de bestelling wordt telkens er een verandering in de status is , bevestigd met een mail. Ook hier weer geen vraagtekens. Konden alle webwinkels maar zo zijn!

Uitstekende service

Zoals het hoort, zeer goede service!

Goede communicatie, duidelijke levertijden en vlotte verzending.

Guter Service.

Erhielt meine Bestellung schneller als erwartet. Produkte genau wie bestellt. Gut informiert durch GLS über die Zustellung.

Blitz-Lieferung

Das bestellte Ersatzteil wurde blitzschnell geliefert - passte und alles ist in Ordnung. Jederzeit kaufe ich gerne wieder bei Wolfswinkel:-)

Fairer Preis, schnelle Lieferung

Ich habe zwei Adapter für meine Gardena-Tauchpumpe bestellt. Die Beschreibung im Onlineshopping war perfekt. Die Ware war schnell da und der Preis absolut in Ordnung. Gerne wieder :-)

Snel en adequaat

Vriendelijke en duidelijke toelichting

Sehr gute Qualität aber keine Kommunikation

Leider hatte ich den Lieferschein in der ersten Lieferung nicht gefunden, da er sich in der Kartonage verklemmt hatte und ich deshalb nichts von der Nachlieferung mitbekam. Auf Anfragen wurde nicht reagiert. Aber die Nachlieferung kam dann aber doch. Danke

Goede bestelling gedaan

Heb ik bestelling gedaan op de computer en goed verpakt en goed ontvangen

Perfect zoals besteld

Uitgebreid assortiment, eerlijke prijs, goede website, vlotte verzending met duidelijke updated

Ervaring is prima.

Geen gratis zonnebril bijgeleverd.(jammer)

Goede site en snelle levering.

Alles goed ontvangen en snel

Gewoon zoals het hoort perfect gedaan

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS