Superschnelle Lieferung.

Schnelle Abwicklung, sofort versendet. Ich würde diesen Händler jederzeit uneingeschränkt weiterempfehlen

Schnell, unkompliziert gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ich bin sehr zufrieden, das ich meinen Gardena Artikel nicht neu kaufen musste - Vielen Dank

Dieser Händler sorgte dafür, dass ich sehr viel Geld gespart habe, ich musste nicht den Artikel entsorgen sondern kann ihn endlich weiter nutzen

Top Qualität, einfacher Bestellvorgang, schnelle Lieferung

Alles zur besten Zufriedenheit erfüllt! DANKE

Zuverlässig und top

Top Preise beste Qualität

Artikel genau wie beschrieben

Genaue Sendungsverfolgung - sehr gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Meedenkende medewerkers die kennis hebben van het probleem van de klant

Bij mijn bestelling van een onderdeel van een husqvarna yth 200 twin bleek er een ommisie te zitten om de artikelen nummers Omdat de machine in Frankrijk staat is het wat omslachtig met de terugkoppeling . Uiteindelijk zijn we er in samenwerking uitgekomen. Bij toepassing in Frankrijk blijkt de machine nog sterk scheel is in de voorwielen. Het verleden heeft zijn tol . Door modificatie van het oude onderdeel probeer ik in Nederland het probleem tot een aanvaardbare afwijking te krijgen. Het betreft nl de linker wielophanging de toezegging om alsnog het juiste onderdeel toegestuurd te krijgen laat ik even daar ik constateer dat er twee geljke stuurstangen in de machine zitten terwijl er op de exploit view twee indelen zijn aangegeven Met vriendelijke groeten vanuit Frankrijk G van wees

Ik heb verscheidene gerenommeerde ketens bezocht en helaas geen respons gekregen voor het gewenste artikel. Ben maar gaan googelen naar een oplossing. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op uw bedrijf, dat mij het benodigde accessoir kan leveren. Ben nu heel blij ermee, Top!

Gute Lieferung aber leider kein Kundenservice.

Die Lieferung lief reibungslos und ohne Probleme. Als dann leider der eine Akku 2 Monate später nicht mehr funktioniert hat, haben wir uns per E-Mail an den Kundenservice gewendet. Nun sind fast 3 Wochen vergangen und es hat niemand auf die mittlerweile 4 E-Mails geantwortet. Wenn man beim Kundenservice anruft, dann geht keiner ans Telefon. Ein guter Kundenservice gehört für die Kundenzufriedenheit einfach dazu. Deshalb leider nur 1 Stern.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super Verlässlich

Gutes Produkt, konnte ich gut raussuchen, alles wie versprochen!

Kreeg bestelling naar wens

Snel verlopend proces van bestellen en bezorgen

vakmanschap

spijtig dat men niet aangeeft dat van de robotmaaier HUSQUEVARNA 320 een oude en een recente versie bestaat. het retourneren vanuit België is vrij prijzig nl 21.40 euro. oplossing is om het te retourneren vanuit een Nederlands service punt van POST nl dan komt het op 6 tot 7 euro. en ik kom niet dagelijks in Nederland dus Wolfswinkel wat geduld SVP de tweede bestelling voor het oudere type werd zeer correct geleverd en is intussen gemonteerd oprechte dank Met Vriendelijke groet Luc de Colvenaer

Produit en tout point conforme à mes attentes, introuvable ailleurs ou à prix exorbitant !

Service zoals beloofd

Overzichtelijke webshop, mooie prijzen, faire transportkosten en op tijd geleverd zoals beloofd. Perfect!

Einfach und schnell

Wir haben uns ein Ersatzteil bestellt. Der Onlineshop ist übersichtlich, die Preise sind im vergleich günstig, die Lieferung war schnell. Wir sind sehr zufrieden und bestellen gerne wieder!

very professional. very smooth

You made me feel that I can trust you. Everything was smooth and fast and best of all, polite. Very professional, I will definitely buy from you again. thank you

Doen wat ze zeggen, top

Snel en juist geleverd

snel en keurig afgehandeld

snel en keurig afgehandeld

Commande trop longue

1 mois passé et toujours pas eu la commande alors qu'elle est traitée sur le site . Aucune réponse suite au mail envoyé Manque de communication

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle levering en goede prijs

Initiële levertijd wel veel langer dan werkelijk. Beter dan andersom.

Excellent

Excellent

Netjes verstuurd, afgeleverd en gemakkelijk te plaatsen.

Site réactif

Près réactive et rapide super site !!!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS