Sehr guter und kompetenter Service!

Habe erneut bei Wolfswinkel Ersatzteile bestellt. Wie immer sehr guter Service! Sehr gutes Preis-/Leistungsservice. Schnelle Lieferung und ein hervorragender Kundenservice. Sehr zu empfehlender Online-Händler!

duidelijke product omschrijving, correcte levering en prijs/kwaliteit

Was op zoek naar een vervangstuk (HUSQVARNA AUTOMOWER MESSCHIJF 400S OUD) voor mijn Husqvarna automower 440. Gezien er wat verschillende versies zijn volgens bouwjaar is het niet eenvoudig het correcte artikel te vinden. Wolfswinkel geeft een duidelijk overzicht/keuze per bouwjaar en type maaier wat het makkelijk maakt om het juiste artikel te bestellen...dus goede omschrijving. Prijs/kwaliteit lijkt ook correct. Het geleverde artikel lijkt origineel en goed van kwaliteit. Prijs is ook correct vergelijken met andere sites. Levering was binnen 2d. Geen negatieve ervaringen.

Sehr empfehlenswert

Der Kauf wurde zügig erledigt und die Lieferung erfolgte wenige Tage später.

Goede kwaliteit

Uitstekend adres voor diverse spullen

Wij hebben nu al 2 keer een Gardena vuilwaterpomp besteld en geleverd gekregen, na duidelijke informatie over levertijd. Goede prijs voor uitstekend product.

Alles bestens, schnelle Lieferung

Habe zum ersten Mal bei Ihnen bestellt, werde auf jeden Fall weiter bei Ihnen bestellen falls ich Ersatzteile brauche.

Top adres

Vriendelijk, adviserend, prettig en betrouwbaar

Produkt ok. Levering perfect.

Geïnformeerd en geleverd

Vooraf geïnformeerd over iets langere levertijd. Het gezochte onderdeel ontvangen en takkenschaar doet het als nieuw. Top

Goede levering

Goede en snelle levering

Hat alles gepasst !!

Super alles

Super service

Had onderdelen nodig voor mijn zitmaaier, alles stond perfect uitgebeeld op jullie site. Binnen de week alles geleverd tot in België. Wat een service.

So soll es sein !

Qualitativ hochwertige Teile, schnelle Lieferung !

100% OK

100% satisfait à tout point de vue

Alles super, gute Ware

Alles super, gute Ware

Fantastische winkel

Ik ben goed geholpen en ze zijn er altijd heel vriendelijk.

Top Lieferung, schneller als angegeben.

Bestellung ok. Lieferung ok.

Ouderwetse dienstbaarheid, en vakkennis.

Geen profileringsgedrag, maar terdege kundig.

Originalteile gut auffindbar. Fairer Preis. Guter Service

Habe zwei kleine Teile für meinen HUSQVRNA Rider gebraucht. Wurde schnell fündig. Gute Beschreibung. Fairer Preis. Guter Lieferservice. Gerne wieder

Es hat alles gepasst

Bestellung von Ersatzteilen für einen Husquarna Automower - gute Webseite (incl. Explosionszeichnungen!) Bestellung schnell gekommen.

Pünktliche schnelle Lieferung, einwandfreie Ware.alles Super.

Wir sind sehr zufrieden.

Hat alles gepasst bin sehr zufrieden alles Top.

Zum ersten mahl bei Ihnen bestellt und alles in ok. Nur zum weiterempfehlen

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Had het product op korte termijn nodig. Snel en eenvoudig besteld en supersnel geleverd. Prima zaak.

Zeer positief.

Scherp geprijst, snel verzonden, goed ontvangen.

Great service from start to finish

Only have good recommendations from start to start, everything worked smoothly

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS