Snel kwaliteit goede prijs. Aanrader

Besteld, snelle levering, keurige verpakking, niets op aan te merken, Bedankt!

Prima onderdelen voor een prima prijs

De onderdelen die ik bestelde waren niet meer nodig omdat mijn robotmaaier zo veel schade had door blikseminslag deze niet meer nodig had

Prompte Lieferung, top Qualität

Von der Bestellung bis zur Lieferung, einfach Spitze!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles snel en goed geleverd!!

Tip top in orde!!

A fuir

Commande reçu incomplète et prélèvement total soit une perte de plus de 200€ sur ma commande ,aucune reponse par mail pour une date de livraison concernant la partie manquante pas de remboursement ! Totalement inexistant ! C’c'est du vol ! Totalement dingue...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Perfekte Lieferung

In 4 Werktagen von Holland nach Süddeutschland geliefert. Perfekt, vielen Dank

stevig deugdelijk apparaat

de gekochte "bollenprikker" is buiten verwachting heel massief en functioneert uitstekend. een plezier om mee in de tuin te werken.

Goede prijs voor mijn bestelling.

Makkelijk ophalen in de winkel waar heel veel voorraad ligt.

Perfecte service

Steeds bij elke bestelling snelle levering voor mijn Husqvarna AC 220 van 2007! Alle onderdelen steeds voorradig voor deze oude machine! Desgewenst een volledige uitleg bij een probleem…gevolg uitermate tevreden over Wolfswinkel Armand uit België

Goed spul, korte levertijd.

Snelle levering van goed materiaal

Van site heel gemakkelijk wisselstukken gevonden voor een robotmaaier. De volgende dag hadden we het in huis.

Simple et efficace

Efficace

Snelle levering, prijstechnisch altijd scherp

Goed, en tevreden

Super schnelle Abwicklung

Super schneller Versand

gerne wieder

Schnelle Lieferung, Alle Teile vorrätig

Fantastische service

Ik heb bestelling gedaan, de jachtlaarzen binnen 2 dagen ontvangen. Heel mooi in papier en nog een doos eromheen, heel netjes! En ze zitten fantastisch!

Sehr zufrieden!

Bisher habe ich gute Ware zu einem guten Preis erhalten. Die Ware wurde sehr schnell geliefert. Bezüglich Reklamationen und Farantiefällen kann ich bisher keine Aussage treffen. Der Shop ist auf jeden Fall zu empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik heb het bestelde onderdeel gemonteerd en is perfect!!!!

Ben zèèr tevreden,zal zeker nog bij jullie bestellen!

Blij mee!

Niet duur en makkelijk onderdelen zoeken op tekening. Toen de messen voor mijn oudere zitmaaier niet allemaal op voorraad waren kreeg ik een mailtje dat ze rechtstreeks uit Duitsland bij mij zouden worden geleverd omdat dat sneller zou gaan. Netjes dag erna ontvangen en de maaier loopt al weer als een zonnetje! Top!

Snelle levering goede service

Mot allem sehr zu frieden

Sehr zufrieden mit allem

Alles super gelaufen

Alles bestens.Bestellung ging super schnell und das Teil passt. Vielen Dank Versand ist einbisschen hoch aber Hauptsache mein Schlauchwagen funktioniert wieder

Alles bestens gelaufen!

Alles bestens gelaufen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel goede en vlotte levering

Gemakkelijk en snel

Hadden besteld en de levertijd werd duidelijk vermeld, het kwam eerder, dat is altijd goed nieuws. We werden steeds netjes op de hoogte gehouden

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS