Perfekt

Alles super zur vollen Zufriedenheit abgewickelt!

Goed geregeld

Perfect en heel snelle levering

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Goed verpakt en op tijd geleverd

Goede leverancier

Goede ervaring alles in één keer goed geregeld.

Alles overzichtelijk op de site staan en eenvoudig te bestellen en snelle levering. Ik zal zeker voor onderdelen voor deze machine bij jullie terug komen.

Duidelijke telefoniste en bestelling op tijd

Ik was laat met bestellen maar trof een vriendelijke telefoniste. De bestelling was er op tijd. Ben ik heel blij mee

Goed advies en de juiste onderdelen snel huis

R wordt vlot geantwoord op vragen. Er komt een goed advies over de benodigde onderdelen voor onze Husqvarna robot maaier. De benodigde onderdelen waren in enkele dagen in huis. Goed bedrijf, een aanrader.

Snel en correct afgeleverd

Snelle en correct afgeleverd

Snel geleverd volgens beschrijving

Perfect, onderdeel was snel geleverd en goed verpakt. Volledig zoals beschreven, tegen een zeer goede prijs. Plug & play installeren en mijn machine doet het weer! Zeer tevreden!

sehr schnelle Lieferung und korrekt

Sehr schnelle und kompetente Lieferung top Service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer vertrouwd en een goede service!

2x in de winkel geweest en 1x wat online gekocht! De service is altijd top en ik heb een zeer vertrouwd gevoel bij dit bedrijf, echt een aanrader.

Top bedrijf voor Husqvarna onderdelen

Altijd de juiste onderdelen voorradig voor mijn Husqvarna mower uit 2014! En correct en snel geleverd.

Goed en snel geleverd

Besteld en binnen enkele dagen netjes bezorgd. Netjes op de hoogte gehouden van de voortgang.

TopWare und Ultraschneller Versand . Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Service en kwaliteit zijn top

Wij kopen met plezier bij Wolfswinkel voor ons een vertrouwd adres waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan

Es war super leicht die Bestellung aufzugeben.

Der Preis meines Laubsauger minus 30% ist einfach ein Hammer.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig aanbod, gezellig knus en zeer klantvriendelijk

Dit het type winkel waar je bij wijze van voor wilt omrijden. Groot assortiment, gezellig knus ingericht, en je wordt zeer vriendelijk en deskundig geholpen. In deze koude tijden voelt dit als een warm thuis… Ga zo door!

Tolle Ware,guter Preis,schnelle Lieferung

Tolle Ware,guter Preis,schnelle Lieferung. Bin mehr als zufrieden

Correct

Vlotte correcte klantenservice Thx

Superrrrrrrr

Super Geschäftspartner. Gerne wieder, alles reibungslos. Schnelle unkomplizierte Bestellung, noch schnellere Lieferung. So macht das Einkaufen spass. Dankeeee

Zuverlässige Termin-/Versandbenachrichtigung.

Genau wie vereinbart, wurde die Sendung der Ersatzteile erst versandt, als alles vorrätig war. Die dazu erforderlichgen Termine wurden alle eingehalten. Prima. Die Teile waren einwandfrei verpackt. Die Zustellung (lag zwar nicht in der Verantwortung von Fa. Wolfswinkel, sondern bei Fa. Hermes) hatte aber auch einwandfrei statt gefunden. Alle Ersatzteile waren passgenau. Der Rasenmäher konnte so wieder Instand gesetzt werden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geleverd zoals besteld, goed verpakt en snel verstuurd; top!

Geleverd zoals besteld, goed verpakt en snel verstuurd; top!

fast and serious

Tout parfait, merci !

Sono davvero soddisfatto dell'esperienza

La consegna è stata rapidissima: il potatore telescopico è arrivato puntualmente e in perfette condizioni, ben imballato. Inoltre, sono rimasto colpito dalla vasta scelta di prodotti disponibili. Un servizio impeccabile che consiglio assolutamente!

• Ci consiglieresti? Si

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire