Goede ervaring

In goede staat mijn pakket ontvangen.afgeleverd door een vriendelijke postbeamte,het artikel was goed verpakt,ga zo door groetjes Henk

Correct mensen

Heb informatie gevraagd over kliefhamer en hebben mij er eentje geadviseerd welke ik nodig heb voor de verschillende soorten hout. Heb deze aangekocht en ben er super enthousiast over. Nooit niet gedacht dat het zo goed werkte. Vele dank daarvoor. Mvg Frank

Vriendelijke mensen en goede service

Goede communicatie Wanneer je belt neemt men steeds snel op en weten ze al meteen de stand van uw pakketje. Top service goed beschermd verpakt

Top ondernemer die altijd voor je klaar staat

3 d S Snelle levering Super prijzen Service op top niveau

In tijden niet zo'n net en correct bedrijf meegemaakt

Snelle en nette reactie zowel telefonisch als via de mail

Groot assortiment gereedschap en aangesloten bij alle grote merken

Groentewinkel behoort o.a. tot de leveranciers van Gardena materialen, waardoor ik mijn aangekochte telescopische takkenschaar met 20% korting van Gardena kon aankopen.

Via de webshop een Husqvarna kettingzaag besteld. Deze werdt vol blijschap de volgende dag al geleverd.

Alles bestens.

Schnelle Lieferung Alles ok

Rapide et pas cher

Service rapide, professionnel a tarifs réduits

Super Team und Firma- gerne wieder

ich hatte wirklich keine Hoffnug mehr dass ich kaupttes Teil für meinen Rasenmäher noch irgendwo finden werde, bis ich die Seite dieser Firma entdeckt habe. Alles ging sehr schnell und sehr freundlich, der Preis ist ebenso toll. Vielen Dank für die ganze Abwicklung und Alles gute für die Zukunft.

Meine Bestellung und Warenlieferung hat ausgez. geklappt, <danke

Meine Bestellung und Warenlieferung hat ausgez. geklappt, <danke

Super tevreden

Prima service en website.

Overzichtelijke site met mogelijkheid tot zoeken via de technische tekening van het toestel.

Alles zuverlässig und schnell funktioniert. PERFEKTER Verkäufer!!! Gerne wieder..... :-))

Gut

Gut

Au top merci

La qualitée et de rigueur pour c est pièce suivis impeccable livraison en 8 jours ouvrés rien à redire merci

Duidelijke onderdelen tekening en perfecte levering

Heel makkelijk het juiste onderdeel gevonden en snel geleverd.

Goede leverancier

Dankzij de duidelijke website konden we een goede keuze maken voor het product dat we nodig hebben. Ook qua prijs bleek dit een goede keuze.

Top Service schnelle Lieferung

Hat alles super geklappt

Zeer goede service

Bin sehr zufrieden!

Alles bestens. Schnelle Lieferung, gute Ware, bin sehr zufrieden.

Gewoon goed!

Snelle levering, goed product

Zeer professioneel!!!

Prima service, niet goed geld terug!!

Helemaal goed

Uitstekend niks van te zeggenn

Sehr zufrieden!

Prompte Bearbeitung und schneller Versand, Dokumentation sehr des gesamten Verlaufs super ! Sehr zufrieden , nächstes Mal wieder !!

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.