Zeer prettig geholpen

1e bestelling verkeerd besteld. Na telefonisch contact met een zeer behulpzame en kundige medewerker het juiste artikel kunnen bestellen. Top

Tipptopp

Alles bestens, gerne wieder ! ! !

Zeer klantvriendelijk

Had een te kleine jas besteld. Kon hem terugsturen en een grotere maat bestellen. Super geregeld.

prima geregeld

prima bedrijf snel geregeld

Zeer veel toegevoegde waarde in de fysieke winkel. Wat een plezier om iets te kopen!!!

Maak je niet vaak meer mee dat je verrast bent over de vakkennis en klantvriendelijkheid! Zeker de moeite waard om niet online( wat ook al zeer correct was) maar om er voor om te rijden….

Beter kan niet

Goede informatie en snelle levering. Helemaal top dus.

prima product

Bougie besteld. Alles goed omschreven. Levering kan een paar werkdagen duren staat erbij. Dit is duidelijk en voorkomt verkeerde verwachtingen. Prima bedrijf!

Goede kwaliteit en service

Was mooi optijd en goed verpakt.

Tevreden

Tevreden van de levering

Duidelijk advies en overzichtelijk

Gewoon goed

Correcte tijdige levering

snelle kwalitatieve levering aan een correcte prijs

Ersatzteil für Husqvarna Hochentaster bestellt, sehr schnell geliefert.

Alles perfekt!!! Top Ware. Kann man nur weiterempfehlen, super Händler.

Supersnel

Supersnel geregeld

alles is perfect verlopen

Bestelling is perfect verlopen en het artikel voldoet aan de verwachtinge

De ene dag besteld, de andere dag in huis. Bij anderen half oktober leverbaar. Super blij!

Klantvriendelijk en vakkundig

Zie boven

Correct en snel behandeld

Correct en snel

Een fantastisch makkelijk en lichtlopende uitstekende grasmaaier.

Na het vergelijken van diverse grasmaaiers, kwam ik uit bij de firma Wolfswinkel Groentechniek. Ik heb gekozen voor de Husqvarna HI Cut de luxe 64. Bij deze fraaie machine kun je de afstelling behoorlijk hoog zetten in verband met gras maaien dat nogal hoog gegroeid is. Ik heb de grasmaaier verder opgebouwd, dat wil zeggen de duwboom in elkaar gezet en gemonteerd aan de maaier. Ongelooflijk hoe deze grasmaaier makkelijk over het grasveld ‘glijdt’ en zeer goed het gras maait. Het prettige is dat na het maaien het grasveld eruit ziet als een glad ‘biljart’ laken. Deze Husqvarna is een aanwinst voor het grasveld in jouw tuin. De maaier laat zich zeer makkelijk voortduwen en dan met grote souplesse, deze maaier is ook nog eens zeer stil. Een echte aanwinst !!

Passie, kennis van zaken, vriendelijk en snel.

Snel geholpen, kennis en ervaring loopt letterlijk door de winkel rond. Ieder op zijn gebied de juiste kennis, en up to date van de nieuwste ontwikkelingen.

Fijne aankoop

Ik ben erg tevreden met de spullen die ik bij wolfswinkel heb gekocht De kwaliteit / prijs verhouding is optimaal

Alles perfekt

Sehr guter Service und schnelle Lieferung kupplungs feder für freischneider passte 1a

Toller Service

Gute Übersicht beim bestellen Gute Preise Schnelle Lieferung

Prettige winkel

Makkelijk bestellen en bestelling werd snel en netjes en op tijd geleverd. Ook de emails van jullie over de vorderingen van de bestelling zijn heel prettig. Ga zo door.

Prima advies en service

Op zoek naar een nieuwe elektrische grasmaaier uiteindelijk zeer tevreden met een robotmaaier en een handmaaier. Binnen de kortste keren àlles geïnstalleerd en operationeel. Kundig en vriendelijk. We zijn zeer tevreden.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.