alles bestens!

schnelle Lieferung.

satisfaite

pièce conforme à ma recherche merci

Excellent.

Ordering was straightforward. A key benefit for me is that Wolfswinkel can fufil online orders from UK residents - less common these days after Brexit. Many thanks

• Would you recommend us? No

Très bien

Aussitôt commandé, aussitôt expédié. Site sérieux.

Ondanks problemen alles goed verlopen!

Ik ben tevreden met dekloop.

Bestellung und Lieferung top

Habe ein 42 teiliges Ferderzinken Set bestellt. Originalverpackung war aufgerissen aber Set noch vollständig.

Schnelle Lieferung Leatherman wave

Sehr schnelle Bearbeitung und Lieferung nach Deutschland. Sehr gerne wieder.

Goede service duidelijk webshop je kan er alles vinden wat je nodig hebt voor iedereen zijn klus

funktionell

Immer gut informiert wo der Einkauf sich befindet. Schnelle Bestätigung des Kaufs. Tolle Qualität super zufrieden. Weiter so gern wieder. Da fühlt man sich aufgehoben Perfekt

Gute Information zum Sendungsverlauf, pünktliche Lieferung , gut verpackt, gerne wieder !

Gute Information zum Sendungsverlauf, pünktlich Lieferung , gut verpackt, gerne wieder !

Schnelle und unkomplizierte Lieferung

Auch Erstatzteile (Kleinteil) die woanders schwer zu bekommen sind.

Makkelijk te vinden wat je nodig hebt

Heel over zichtelijk zodat je precies het goede onderdeel besteld.

Unkomplizierte, schnelle Lieferung für einen guten Preis!

Von der Bestellung bis zur schnellen Lieferung alles top . Ich wurde laufend über den Lieferstatus informiert. Das Produkt erfüllt alle Erwartungen.

satisfait du matériel et livraison

Matériel conforme à la commande reçue rapidement bien emballé communication excellente je recommande

Sehr gute und schnelle Auftragsabwicklung.

Schnelle Lieferung,Alles O.K.

Sehr schnelle Lieferung, Artikel wie beschrieben

Sehr schnelle Lieferung, Artikel wie beschrieben. Danke!

Snel geleverd goed verpakt en duidelijke site

Schnell geliefert, gute Beschreibung des Ersatzteils.

Von der Bestellung bis zur Lieferung lief alles perfekt.

Onderdeel in voorraad voor een redelijke prijs en snelle levering

Ik zocht een onderdeel voor mijn dripsysteem en hier in voorraad gevonden voor een redelijke prijs en snel geleverd.

Mooie collectie en snelle afhandeling

Voor kwaliteit gereedschap is dit toch wel mijn vaste winkel geworden. Als hobby houthakker (en bewerker) hier mijn eerste Gränsforsk Bruk gekocht. Netjes verpakt en verzonden, dus blij mee. Het is vooral de verzorgde website en collectie die de doorslag geeft. Van harte aanbevolen!

Sehr gut

Hat alles reibungslos geklappt. Preis Leistung sehr gut . Gerne wieder

Good service

Fast service good delivery (gls). Right product.

Hat alles super geklappt. Vielen Dank.

Alles gut gelaufen, super.

Prima ervaring

Webshop geeft duidelijk aan wat leverbaar is. En het bestelde was dan ook snel in huis.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.