Good offer of Husqvarna spare parts

Easy use of web store. Fast to deliver.

Produit conforme à la description

Envoie assez rapide produit conforme à la description. Bon site rien à dire.

Zeer vakbekwaam en sympathiek!

Super begeleid bij mijn keuze voor welk gereedschap

Wie immer ist alles perfekt gelaufen

Wie immer ist alles perfekt gelaufen, Dankeschön.

Vlotjes, mooi materiaal

Gute Erfahrung

Gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Positieve ervaring, goede communicatie en snel geleverd.

Ik had een simpel slangetje nodig voor mijn Gardena drukspuit. Om het inetnernet gezocht en die hadden ze standaard op voorraad dus besteld en twee dagen later in huis. Dat was eigenlijk een dag meer dan de volgende dag in huis, maar dat lag aan de vervoerder GLS. Van zowel GLS als Wolfswinkel kreeg ik daarover een mailtje waarin de vertraging werd uitgelegd. Dus al met al een prima ervaring en een aanrader!!

Was op zoek naar rubberen ophanging maaier snel gevonden in de webshop,na twee dagen thuis bezorgd. Prima service.

Schnelle sichere Lieferung nach Deutschland

Ich habe ein Original Husqvarna Werkzeug bestellt, welches schnell und gut verpackt mit GLS zugesendet wurde. Per Mail wurde ich immer auf dem laufenden gehalten, wann und wo sich die Sendung befindet. Der Onlineshop ist sehr gut gemacht, und man findet absolut alle Ersatzteile perfekt mit den Bildern und Herstellernummern. Ich freue mich, das ich genau das richtige Werkzeug gefunden habe, um meine Heckenschere vernünftig einzustellen. Sehr gut jederzeit gern wieder 5 Sterne :))

Alles ok

Alles OK

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima kwaliteit en snelle levering

Bestelling van kunststof weidepaaltjes

Super bedrijf met snelle levering.

Super correct hele snelle levering ik vind het een fijn bedrijf.

Snel en accuraat

Goede en makkelijke website waardoor snel keuze te maken qua te vervangen onderdelen. Levertijd sneller dan aangegeven en correcte info voorziening mbt bezorging.

Commande spécifique beaucoup de choix

Matériel très spécifique mais descriptif très complet avec des plans. Grand choix juste livraison un peu longue

Blij dat jullie het boek van Wohlleben nog hadden, en uiterst correcte afhandeling.

Duidelijk antwoord op mijn vraag.

Omdat ik de Protos helm vaak niet in een lawaaige omgeving gebruik wilde ik weten of de oorkappen makkelijk te demonteren zijn. Vraag werd snel telefonisch beantwoord. Ook snelle levering. Protos zou de instructies voor het monteren van de kinband wat duidelijker kunnen maken, b.v. met een QR code naar duidelijke foto's.

Rapidité, prix correct

Le prix de l'article est beaucoup moins cher qu'en France. L'envoi est rapide et l'emballage bien effectué.

snelle levering van een product wat voldoet aan de verwachting

Ik had een oliespil mat besteld, deze was gunstig in prijs en voldoet uitstekend aan de wens. Bij vervanging zal ik hem zeker weer aanschaffen.

Prettige afhandeling

Super Shop ,gerne wieder, schnelle Lieferung

Alles super, Ersatzteile für meinen Husqvarna Rider passen perfekt, dank super Shop Darstellung. Gerne bestelle ich wieder. Lieferung nach Deutschland ohne Probleme.

Bestelling correct

Goede en correcte levering van de bestelling.

Nette afwikkeling

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

merci

merci c'est produit des qualités

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.