Razend snelle levering

Na slechts twee dagen de bestelling keurig geleverd, en concurrent in prijs. ;-)

Perfecte service

Alles mooi op tijd geleverd en werden telkens goed op de hoogte gebracht ivm de verzending/levering

Alles perfekt

Schnelle Lieferung

Goed product,uitgebreid gamme,snelle levering

Doe zo verder

Prima ervaring

De bestelling ging goed. De reactie was snel én de levering ook correct. Dank.

Parfait

Aucun problème avec la marchandise livraison rapide prix compétitif

Mooi op tijd geleverd, en met alles wordt je op de hoogte gehouden.

Een takkenschaar gekocht omdat dit bedrijf de voordeligste was.

Excellent service

Product as expected. A delivery error was addressed by customer service very quickly. It took a bit of time to receive the product.

Sérieux et rapide

Prix très intéressent , l’envoie était soigneux et rapide .merci

Prima winkel

Grote webwinkel en fysieke winkel. Goede reviews en daardoor hiervoor gekozen. Het verzenden duurde iets langer dan aangegeven, maar op de website werd aangegeven dit helaas door drukte kwam.

Das Problem ist gelöst!

Das seltene Ersatzteil ist angekommen. Danke!

gewoon uitvoeren wat je wil hebben

De prijs van een vervangende stof/ bladeren zak is wel de helft van de prijs van een nieuw compleet systeem.

Duidelijke informatie en efficiënte levering

Breed gamma van tuinproducten, ik heb gemakkelijk het stuk gevonden waarop ik op zoek was. Uitstekend opvolgen van het leveringsproces en snelle levering. Tof, echt !

Uitstekende service

Ik heb een onderdeel voor m’n grasmaaier besteld. Op de website was het heel eenvoudig om het juiste onderdeel te vinden. Daarna eenvoudige betalingsmogelijkheden en snelle verzending. Ik ben helemaal tevreden.

Geweldige service

Op tijd en goed gemeld dat het eventueel iets later kon komen ivm drukte. En levering kwam maar één dag later.

Ich war wie immer sehr zufrieden

Ersatzteile sind wie bestellt und gekauft im guten Zustand angekommen.

Op tijd levering!!

Een zeer goed en bruikbaar product

Schnelle, einwandfreie Lieferung

Produkt wurde rasch versandt und entspricht Beschreibung. Kommunikation perfekt.

snel,correct,

snel, correct

Gewoon goed

Bestellen en de volgende dag in huis wat wil je nog meer?

Kwaliteit voor een concurrerende prijs

Husqvarna kettingzaag onderdelen voor een concurrerende prijs snel geleverd

Parfait, délai, emballage

livraison express, emballage parfait, rien a dire, la carte fonctionne Ne pas oublier pour les acheteurs de réinitialiser la boucle dans le menu du robot tondeuse

Fantastische service en assortiment tegen een scherpe prijs

Ik had de silky okatsune holster met zaagje en snoeischaar in kado verpakking online besteld. Het bestellen verliep super vlot. Afrekenen zonder problemen en een dag later al geleverd naar België! Wat een supersnelle afhandeling! Het materiaal was in een stevige goed verpakte doos geleverd zonder enige beschadigingen. Kan alleen maar lovende woorden geven. Hier bestel ik zeker nog!

Vsnaar

Goede snaar geleverd en bestelling was op tijd bij me.

Très simple et rapide

Très simple et rapide

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.