Super Service und schnelle Lieferung

Super Service und schnelle Lieferung

Zowel de tekeningen en de onderdelen kloppen !

Exact de zelfde orginele Mahle zuiger en snel geleverd!

Perfect product. Goede site, betrouwbaar prima prijs en snel bezorgd.

Prima Internet winkel/bestellen

Makkelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding ensnelle levering.

Parfait

Site facile d'utilisation, fluide. Très bon visuel sur le stock des pièces et des détails. Très bon suivi de l'état de la commande, jusqu'à son achenimement.

Goede service en snelle levering, top bedrijf

Goede service, snelle levering en er wordt ook met je meegedacht in oplossingen, kort om een top bedrijf.

Ware bestellt, Geld überwiesen, Wäre nie geliefert, keine Reaktion

Ich habe vor Wochen Ware bestellt, Geld per Kreditkarte überwiesen. Seither habe ich die Ware nicht erhalten, auf Anfragemails zum Status wird nicht reagiert. Geld ist weg

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Netjes geholpen en vriendelijk mail contact

Helemaal goed en raad dit familie en vrienden ook aan mochten ze iets willen kopen.

goed in orde

winkelen, bestellen en 2 dagen later thuis. goed in orde

service zoals service hoort te zijn

Ik ben prima op de hoogte gehouden over de geplaatste bestelling. Het pinksterweekend zat er tussen maar door de bestelling rechtstreeks vanaf Husqvarna te laten komen ging het best snel. De robot kan weer maaien!

juiste product, snelle levering en goede prijs

voorwiel voor Husqvarna automower 305 besteld. 2 dagen later al binnen. product zoals omschreven, netjes verpakt en goede prijs. dank voor de snelle en correcte levering!

Goed en snel

Geode en snel

Prima service en vlotte levering

Goede prijs voor het artikel dat ik heb gekocht

Makkelijk bestellen via de website, goede prijs en snelle levering

Rundum gut, jederzeit informiert..

guter Webauftritt, einfach u. unkompliziert

Precies het goede onderdeel.

Precies het goede onderdeel.

Gewoon goed

Spullen netjes optijd geleverd Niks op aan te merken

Precies wat je nodig hebt

Gewoon goed assortiment, vriendelijke hulp, voor vele klusjes de juiste plek

Goede service en hele goede uitleg en nemen tijd voor de klant

Vlotte levering

Online de bestelling geplaatst en de volgende dag al bericht dat de bestelling klaar lag. Alles netjes voor elkaar en vriendelijke uitleg.

Gewoon goed

Mooi passend product

Perfect geregeld

Goed gehandeld en geregeld Zeer goede beschrijving en foto’s om te bestellen En op tijd af geleverd.

Fijne website, snelle verwerking

Blij dat Wolfswinkel mijn artikel nog wel op voorraad had. Een snelle verwerking met direct een track&trace bericht.

Bestellprozess und Lieferung TOP

In Deutschland war kein Shop zu finden bei dem es Exolosionszeichnungen des Produktes gab um ein kleines Ersatzteil zu bekommen. Es wurde lediglich auf Fachhändler verwiesen. Bei Wolfswinkel Groentechniek konnte das fehlende Produkt schnell gefunden und bestellt werden. Versanddatum und auch Versandkosten sind klar kommuniziert und wurden auch wie vereinbart eingehalten.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.