great service, thanks

all perfect

Ik moet bij hen betalen voor het retourneren van een fout

u vraagt ​​mij om de retourzending te verzorgen, ook al komt de fout van u: u stuurt mij de linkerkant, ook al heb ik de rechterkant besteld met de juiste referentie.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Von Bestellung bis Lieferung alles okay

Das Ersatzteil wurde pünktlich und in gutem Zustand geliefert

passt alles, schnelle Lieferung

m

Goede en duidelijke site/shop, goede info, snelle levering. Niets mis mee!

Ein tolles Team

Schnell Komplikationslos Kompetent Freundlich

uitstekende service en snelle levering

Mijn bestelling van de Gardena aquabrush werd snel opgevolgd door een perfecte levering en een concurrerende prijs.

Superblij

Correcte service,en snelle levering. Duidelijke website

Top! Op tijd en juiste spul!

Alles zoals afgesproken! Top!

zo moet het zijn

Onmiddellijk een eerlijk antwoord op een vraag. Zeer vlugge verzending nadat alles in voorraad was

Alles Top

1 A Ware und schnelle Lieferung.

Problemlose und einfache Bestellung. schnelle Lieferung

Über das Internet gelangte ich bei der Suche nach einer Original Halterung für meine Gardena Schlauchbox 35 l auf Ihre Webseite. Die Bestellung war einfach. Nach nur wenigen Tagen wurde mir die Halterung geliefert. Es handelte sich um eine qualitativ hochwertige Halterung.

Haastige Blij

Ik was zo blij dat hij er was bedankt

Rien à redire tout parfait

Tout était parfait ! De la commande jusqu’à l’envoi

Snelle levering.

Je wordt na dat je een bestelling hebt gedaan goed op de hoogte gehouden tot dat het thuis is afgeleverd, ik beveel dit bedrijf aan.Zeer tevreden.

Product voldoet.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van mijn bestelling.

Heel goed!!!!!

Super goed geïnformeerd over de machines en hoe ze werken en wat ze aan kunnen! Vriendelijk personeel .

Super Preis und top Ware

Suchte eingeben Akku für einen Husqvarna Rasenmäher. Wolfswinkel war günstiger als eBay und Co für einen Originalen Akku. Lieferung 1A

Zuverlässige Lieferung

Sehr gut verpackt schnell geliefert, vielen Dank

Veel deskundigheid, gemoedelijke sfeer en klantvriendelijk

De zaag die ik 21 jaar geleden tweedehands bij Wolfswinkel kocht was nu echt op. Prima geholpen met een nieuwe versie. Zaag werd ongevraagd compleet gemonteerd en getest en zelfs even meelopen naar de auto met zaag, brandstof en kettingolie. Kan er weer jaren tegen met af en toe een beurtje.

makkelijk geregeld en snel geleverd

binnen een paar dagen je bestelling in huis

gewenste produkten ook na jaren nog beschikbaar

voor mij Flymo na 10 jaar nog steeds alle onderdelen verkrijgbaar

gewoon goede duidelijke webwinkel,snel bezorgd

gewoon goede duidelijke webwinkel,snel bezorgd

besteld en niet voorradig, maar kwam eerder dan verwacht

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.