Duidelijke informatie en geleverd zoals afgesproken

De website is duidelijk en geeft een goed overzicht over de mogelijke produkten. De nodige informatie is gemakkelijk te vinden.

prima service

Dekbed toch teruggestuurd. Snelle en probleemloze afhandeling. Prima.

is goed

Is goed

top zoals altijd

Al meerdere keren hier besteld. Goed advies, prettig contact en coulant retourbeleid.

Perfecte aankoop

Dekbed ligt prima, niet te warm, lekker comfortabel. 100% ganse dons, heerlijk licht.

Zeer comfortabel

Na veel zoeken en vergelijken kwam ik op de site van dekbedden.com, en begreep meteen dat dit professionelen waren Uitstekende service, snelle levering en een warm, licht en comfortabel dekbed. Ook de hoofdkussens zijn uitstekend, een aanrader.

Super service

Mijn aankoop bleek te dun voor mij, ik mocht mijn dekbed onmiddellijk ruilen tegen een warmer exemplaar. Goede service. Ook geen verzendkosten als je iets terugstuurt. Prima bedrijf!

Mooi warm dekbed!

Mijn zoon is erg blij met dekbed, hij had het altijd koud, nu verleden tijd

Top! Deken was super maar te warm. Terug gestuurd en snel geld weer ontvangen.

Zie titel.

Dekbedden prima. Bezorging niet oké

DPD zou op ons verzoek ( en gecommuniceerd cq afgesproken met Rien) de dekbedden op wo. 4 dec. afleveren. Bleken op 3 december bij buren bezorgd te zijn en er was door DPD géén bericht in onze brievenbus achter gelaten. Op de track&tracé stond aangegeven dat het pakket 'nog niet afgeleverd was'. Kortom, de bezorging door DPD vind ik in alle opzichten onzorgvuldig en 'niet voldoende'. Ariëtta Sander

Goed betrouwbaar bedrijf

Snelle levering goede service

Niet verwacht dat ik de producten zo snel geleverd zou krijgen.

Een prima bedrijf

Veel kennis van zaken en daardoor een prima advies gekregen.

Een werkelijk super klantenservice

Er wordt door dit bedrijf onmiddellijk gereageerd als je contact opneemt (telefoon en chat) vragen worden duidelijk beantwoord en alles uitstekend afgehandeld.

Prima prijs, correcte afhandeling/levering.

Prima prijs kwaliteit verhouding, correcte afhandeling en levering met de juiste en heldere communicatie cq. informatie.

Vriendelijk, ervarend en snel geleverd.

De keuze was goed - veel verschillende soorten en maten.

Snel en goed

Dikke 10!

korrekt

ik heb een donsdeken teruggestuurd wegens te warm, de terugbetaling is zeer vlot en korrekt verlopen.

uitstekend

snelle reactie

Keurige afhandeling van de bestelling.

Zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Uitgebreid advies en super product

Ik wist niet goed wat ik precies moest bestellen. Ik ben heel goed en vakkundig geholpen. Met veel geduld en heel persoonlijk. Complimenten.

Goede kwaliteit. product komt overeen met de beschrijving

Heel plezierig te woord gestaan/geholpen in leiden!

Ruime keuze en naar onze mening goed advies, en vertrouwen op de kwaliteit.

Zeer fijn dekbed

Lekker warm

Super tevreden wat betreft handelingen en kwaliteit

Door een fout bij de betaling werd dit dmv een zeer prettig telefoongesprek direct gecorrigeerd. Inmiddels ervaren we het gebruik van de dekbedden als beloofd, super!

Langegracht 59

2312NW Leiden

071 569 00 41

Over www.dekbedden.nl

Dekbedden.nl is een Nederlandse online specialist in dekbedden, kussens en bedtextiel. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, variërend van donzen dekbedden tot synthetische varianten, evenals kussens, matrassen en bedlinnen, gericht op het bevorderen van een comfortabele en gezonde nachtrust. Dekbedden.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten, deskundig advies en snelle levering, met een focus op klanttevredenheid en slaapcomfort.