Pluspunten
Correcte informatie. Ultrasnelle en verzorgde levering.
VerbeterpuntenAlles in orde waarvoor dank.
Pluspunten
Goede en snelle service!
Pluspunten
Zeer goede informatie en een goedprodukt. Acceptabel snelle levering.
VerbeterpuntenWellicht leveringstijd nog iets sneller.
Pluspunten
Ruime keuze en snelle levering
Pluspunten
Overzichtelijk site houden je goed op de hoogte
Pluspunten
Overzichtelijke site. Goede aanduiding van de producten. Accurate levering in goede verpakking.
Pluspunten
Prima prijs/ kwaliteitverhouding. Zeer klantgericht/- vriendelijk
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Prima ervaring. Snelle levering.
Pluspunten
Goede service en kennis van zaken.
Pluspunten
ZEEEEER goede service, duidelijk. Mooie eenvoudige website met simpele keuzemogelijkheden. Geen ingewikkeld gedoe.
Pluspunten
Hier weten ze echt alles over donzen dekbedden. Op de website, maar vooral ook als je ze bezoekt. Gastvrij nemen ze je mee in de wereld van dekbedden en kussens. Alle tijd. Niet opdringerig, maar informatief, aardig en eerlijk. Prima zaak.
Pluspunten
Deskundig advies. Soepele afhandeling toen bleek dat het door ons bestelde all year dekbed te warm was (kon zonder problemen teruggestuurd worden. En de light versie werd onmiddellijk opgestuurd).
De verpakking verdiend meer aandacht, bescherming tegen ruw handelen tijdens het transporteren! In mijn geval lag het dekbed half uit de verpakking
Dat spijt mij om the horen. Het dekbed is direct vanuit het atelier verzonden, ik spreek hen hierop aan. Mijn dank voor de waardevolle feedback! MvG, Rien Stierman
Pluspunten
kundig, goede spullen, snelle levering, gewoon perfect.
VerbeterpuntenKussens is lastig te adviseren, misschien als mensen advies vragen toch iets meer in detail vragen hoe klant slaapt. Er zijn zijslapers, maar er zijn ook mensen die alles combineren. uiteindelijk is ook een goed kussen belangrijk voor een totaal goed resultaat.
Dank voor de lof. En inderdaad, een kussen is het meest moeilijke product om te adviseren. We doen ons uiterste best, want een goed kussen maakt inderdaad de slaapervaring 'af'. Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Wij hebben erg goed advies gekregen over de verschillende soorten dekbedden. Ook zeer klantvriendelijk personeel.
Pluspunten
Goede service, communicatie op website via Chat functie handig
Langegracht 59
2312NW Leiden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Dekbedden.nl is een Nederlandse online specialist in dekbedden, kussens en bedtextiel. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, variërend van donzen dekbedden tot synthetische varianten, evenals kussens, matrassen en bedlinnen, gericht op het bevorderen van een comfortabele en gezonde nachtrust. Dekbedden.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten, deskundig advies en snelle levering, met een focus op klanttevredenheid en slaapcomfort.