meer keuze in dekbedden met het formaat 160*220, en lagere prijs: het is nu wel erg kostbaar.
Geachte heer Wolters, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij proberen ons aanbod zo breed mogelijk te maken. De maat 160x220 is een typisch Duitse maat en niet heel gangbaar in Nederland. Ondanks dat hebben we meer dan 50 dekbedden in deze maat leverbaar. Ons streven is om alleen dekbedden van de beste ateliers te voeren. Mocht u niet helemaal tevreden zijn (een 6 voor kwaliteit), dan kunt u het dekbed binnen 100 dagen aan ons retourneren en krijgt u direct het aankoopbedrag terug. Met vriendelijke groet, Niels Helms
Pluspunten
Op alle punten scoort dit bedrijf uitstekend. Ik heb ook naar de prijs gekeken en ik kon het aangeschafte product (donzen dekbed) zonder verzendkosten het goedkoopste aanschaffen.
VerbeterpuntenMet betrekking tot de verzending van het pakket zou ik toch aanbevelen om in de toekomst de verzending een track en trace code mee te geven, zodat je je bestelling kunt volgen en je op de hoogte bent hoe laat het pakket afgeleverd wordt.
U heeft gelijk, verzending zonder track en trace is niet meer van deze tijd. We zullen deze leverancier er nogmaals op aanspreken. Gelukkig doen de andere leveranciers allemaal WEL mee. Vriendelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
De meest positieve punten over dit bedrijf vind ik het advies en de service die ze mij gegeven hebben in mijn keuze voor een goed dekbed. Op basis van mijn wensen heeft de directeur/eigenaar van dekbedden.com - Rien Stierman - mij goed geadviseerd over een aan te schaffen dekbed. Echter na het advies opgevolgd te hebben bleek het dekbed net niet aan al mijn wensen te voldoen. I.v.m. een wat kouder 30'r jaren huis dan een normale - beter geïsoleerde - woning vond ik het dekbed wat onbehagelijk/net wat te koud. Na contact hierover te hebben opgenomen kon ik zonder enkel probleem het dekbed retourneren en kreeg ik mijn geld de volgende dag gelijk teruggestort. In overleg met Rien heb ik vervolgens een ander dekbed besteld en ben daar uiterst tevreden mee aangezien die volledig aan al mijn verwachtingen voldoet.
Hartelijk dank voor de complimenten Sander. En dan te bedenken dat we voor AL onze klanten zo attent zijn :-) Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Heel persoonlijke benadering. Bezoek in het weekend mogelijk op afspraak. Goede uitleg en opties. Flexibel tav. Omruilen
VerbeterpuntenRuimere voorraad geeft nog betere keuze
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vragen. Er werden zelfs nog aanvullende vragen gesteld om een goed advies te kunnen krijgen.
Pluspunten
Vriendelijk aan de telefoon geholpen. veel kennis van het product
Pluspunten
Goede informatie over diverse soorten dekbedden op de website. Goede keuze kunnen maken over afmetingen, type, kwaliteit en prijs etc
Pluspunten
Ruim assortiment, voor elke slaapbehoefte wel een dekbed. Door de uitgebreide, algemene productinformatie op de website kon ik een weloverwogen keus maken om een donzen dekbed te kiezen, welke precies bij mij past
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en zeer prettige en snelle communicatie.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering en héérlijk dekbed
VerbeterpuntenZou het Niet weten
Pluspunten
Duidelijke website.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Hele duidelijke informatie op d website. Levering op de dag dat is afgesproken. Hele goede kwaliteit product.
Pluspunten
Goede website en snelle levering. Kwaliteit van het dekbed zeker de prijs waard.
Pluspunten
Uitgebreide vakkundige productinformatie op website. Dit levert vertrouwen op en nodigt uit tot een goed doordachte aankoop Communicatie per mail, in mijn geval over vertraging levertijd. Op deze wijze voorkom je onduidelijkheid en is late levering niet problematisch
Goedemorgen meneer Straatman, hartelijk dan en ook dank voor uw geduld, deze bestelling duurde echt wat te lang. In dat opzicht vind ik een 7 nog aan de hoge kant :-) Desalniettemin, wij zijn blij dat u zo tevreden bent. Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
zie beoordeling. 1 telefoontje en klaar is kees
Verbeterpuntenga vooral zo door. ik zal iedereen aanraden bij jullie te kopen
Pluspunten
Duidelijke info op de site: ook fijn dat er een briefje bij het dekbedovertrek zat (wat ik als eerste ontving) dat het dekbed apart zou volgen: ik dacht in eerste instantie dat de bestelling niet goed was gegaan maar kreeg twee dagen later het dekbed zelf. Communicatie is alles!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Fijne dekbedden, aardige heren!
VerbeterpuntenDe volgende keer graag warme melk in de koffie :-)
Dank ... We gaan op zoek naar een ouderwets steelpannetje om melk te koken! Hartelijke groet, Rien
Pluspunten
Fijn zaken doen!
Langegracht 59
2312NW Leiden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Dekbedden.nl is een Nederlandse online specialist in dekbedden, kussens en bedtextiel. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, variërend van donzen dekbedden tot synthetische varianten, evenals kussens, matrassen en bedlinnen, gericht op het bevorderen van een comfortabele en gezonde nachtrust. Dekbedden.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten, deskundig advies en snelle levering, met een focus op klanttevredenheid en slaapcomfort.