Pluspunten

de instructurs zijn prima en heb er veel geleerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

reageren snel op aanvraag

geen

Pluspunten

leuke sfeer je word goed ondersteund heb er veel geleerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Instructeurs zijn goed in hun vak.

planning, naar de klant toe. Luisteren naar de wensen van de klant, en er wat mee doen. Materiaal verouderd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voor mijn motorrijbewijs les gehad van Guido en dat heb ik als zeer prettig ervaren, helemaal top. Guido geeft je voldoende zelfvertrouwen om relaxt je lessen en uiteindelijk je examen te doen.

Administratief zou het beter kunnen.

Pluspunten

Ton is een super instructeur. Begripvol, geduldig en professioneel. Ik heb veel van hem geleerd! Bedankt voor de goede lessen!

Pluspunten

Hele geduldige, professionele rij-instructeurs waardoor je snel veel leert. En ook niet onbelangrijk, de sfeer in de auto was goed! Heel erg bedankt voor de goede lessen. Ik zal deze rijschool zeker aanbevelen.

niets op aan te merken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je krijgt goede ondersteuning als je de instructeur hebt die bij je past. Ook kan je makkelijk communiceren met het kantoor. Ook is het prettig dat je les bijna altijd door kan gaan. Als je instructeur ziek is word er meestal een andere voor je geregeld.

Er zit heel veel verschil tussen de kwaliteit van de instructeurs. Ook word er op hele verschillende manieren les gegeven, waardoor je bij een wisseling van instructeur soms echt moet omschakelen.

Pluspunten

goede ervaring met van Srang en Tempo

geen

Pluspunten

Snelle afhandeling Goede communicatie

nee

Pluspunten

Bereikbaarheid,klantgericht,en het meedenken met de klant.

Ik heb op dit moment geen tips voor verbeterpunten.

Pluspunten

Robert top gozer !

Kan niet beter

Pluspunten

Denkt mee is heeft een flexibele instelling.

Op dit moment niet!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede dag . heb mijn examen in Hoofddorp gedaan mijn ervaringis positief. de faciliteit was ok en zeer op de prraktijk gericht. Het examen theorie was goed en helder. kortom helemaal top.

nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede rij instructeur.

Zorgen voor betere communicatie tussen rijschool en klanten en beter communiceren met de andere rijschool over het ruilen van de bus zodat een leerling gewoon kan lessen tussen zijn normale tijden en niet eerder af hoeft te breken omdat de bus terug moet of later beginnen omdat de bus er nog niet is. Zorgen voor knap materiaal of zorgen dat de

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Flexibel Goede service

Pluspunten

Geduldige rijinstructeur gehad Duidelijke voorbeelden geven tijdens het rijden Duidelijk aangegeven wat goed ging maar ook wat minder goed ging

Niets op te merken

Pluspunten

Ik heb bij Van Sprang en Tempo mijn motorrijbewijs gehaald. De lessen waren erg leuk en leerzaam Hierdoor heb ik mij tot een goede motorrijder kunnen ontwikkelen en ga ik met een goed gevoel de weg op Werner goed bezig

Lekker zo door gaan.

Pluspunten

Ik heb momenteel auto rijles bij Koos in Hoofddorp en ben zeer tevreden. Hij is streng maar rechtvaardig. Ik ben nog niet tegen een negatief punt aangelopen. Koos kan ik absoluut aanraden!

Pluspunten

- klantvriendelijk - duidelijke afspraken - openheid van zaken - goed bereikbaar

nvt

Pluspunten

Ik heb alleen het rijbewijs voor de motor bij de rijschool gedaan. De (motor) instructeurs zijn erg professioneel en aardig. De motoren zijn ook erg goed, ik heb hier nog geen problemen mee gehad. De werkwijze waarbij de AVB en de AVD los van elkaar worden gegeven is erg handig. Door eerst je AVB te doen kan je sneller/veiliger je AVD halen.

Het is een klein beetje jammer dat de AVB lessen helemaal in Beverwijk plaatsvinden, dat mag dichterbij.

Pluspunten

Leuke sfeer door de ontspannen benadering van de instructeur(s) richting de lessers, en ook tussen de medewerkers van Van Sprang onderling. Contact met de administratie was ook vlekkeloos en vriendelijk.

Ik vind dat jullie vooral zo door moeten gaan!

Pluspunten

Lesmethode werkt zeer opbouwend en geeft vertrouwen in het verkeer. Daar naast zijn het ook gewoon leuke mensen.

rijksweg 496

2071cw Santpoort noord