Prima ervaring!

Snel en product zoals verwacht.

Snel en efficient

Alles top

Gewoon goed geregeld

Snelle en goede service

Duidelijk,snel en servicegericht

Keurig!

Goed geholpen goede ervaring

Duidelijke uitleg wat ik nodig had voor onze dakdragers.

Overzichtelijke webshop, goede prijs

Sleutel besteld voor dakdragers. Prima prijs, snelle verzending.

Heldere communicatie en snelle levering

Gied

Traitement de la commande beaucoup trop long !

Commander depuis 3 jours ouvrés, ça n'évolue pas...

Ongelofelijk snel en correct

snelle bezorging

snelle bezorging

Prettig zaken doen met dit bedrijf!

Het bestelde artikel werd snel en goed geleverd. Bepaalde onderdelen van de oprijgoot voor de fietsdrager Pro User Diamant FG2 waren niet helemaal duidelijk, maar na telefonisch consult werd dit prima uitgelegd. Hier schrijft een tevreden klant!

Ik ben zeer tevreden over het geleverde product.De bestelling ging zeer eenvoudig.

Snelle levering scherpe prijs

Simpel besteld, snel geleverd voor een scherpe prijs

Wat een fijne shop

Wij hebben een nieuwe auto. Hadden op de vorige auto dakdragers. Wat moet je hebben om deze op de nieuwe auto te kunnen gebruiken. Ze hebben het helemaal voor mij uitgezocht. En klaar was ik. Daar word je toch vrolijk van. Wat een top shop

Gewoon met alles goes

Goede service mooie automatten die perfect passen snelle levering en niet te duur.

Snelle levering, goede kwaliteit

Reserve sleutels voor fietsendrager besteld. Ze zijn exact hetzelfde als de originele sleutel.

Goede en snelle communicatie met snelle verzending. Goed verpakt.

perfect

Op en top

Geen gezeik, Gewoon helemaal goed. Spullen besteld en 2 dagen later keurig netjes bezorgd

Goed geregeld

Hier waren de portokosten redelijk voor een brievenbuspakketje.

Een mooie fietsendrager op tijd geleverd

Een mooie fietsendrager op tijd geleverd

uitstekende oplossing om verloren tThule-sleutel te vervangen

UItstekend

Goede informatie gekregen over de juiste dak dragers voor mijn auto en snelle levering. TOP!

Zemco gewoon de best

Ben grasmaaier mekanieker en weet bijna niets van auto. Toch maar geprobeerd en is gelukt met twee telefoontjes voor een goed uitleg. Ben daar heel blij mee dat ze mij goed hebben geholpen. zeker een aanrader Remenko dank voor de goede servies.

Overzichtelijk gamma en duidelijke beschrijving van de produkten. Snelle levering

Vlotte en snelle bestelling

Heldere website, eenvoudig om te bestellen.

Noordeinde 57

2761 BR Zevenhuizen