zeer late levering

mijn order is niet verwerkt geweest en na enkele weken had niemand dit opgemerkt. Na telefonisch contact ontving ik het pakket de volgende dag.

Dit geldt echter alleen voor de levering. De bestelde materialen heb ik nog niet kunnen gebruiken.

Ik heb de materialen nog niet gebruikt.

perfekte service en goede kwaliteit

TOP

Erg goed. Levering snel.

Goede materialen

Goede prijs snelle levering

De prijs was goed in vergelijking met andere sites en de levering was snel

Goed contact

Is ok

Had voor mij iets sneller geleverd moeten worden. En vond jammer dat als je belt voor advies er niemand op neemt. Wil nog een polijst machine aanschaffen maar wil me goed informeren.

Kwaliteit producten en correctie afhandeling van de aankopen Zullen zeker nog terug beroep doen op jullie Bedankt en doe zo verder

Zeer goede service

Duidelijke uitleg

Makkelijke, snel, goede prijs en goede service

Ik heb een youngtimer gekocht met een doffe lak. Met jullie spullen glanst hij weer tegen je aan. Wat een genot!

Snelle reactie op vragen en snel verzenden

snelle en goede service

Snelle levering het product is ook prima.

Trage levering

Klantenservice niet bereikbaar en ruim 1,5 week gewacht. Geen ipdate omtrent voortgang. Er zijn vast 1000 goede redenen voor maar het hoort niet.

Zeer goede polijstmiddel

De website werd me aangeraden door een vriend dat in dezelfde sector zit. Ik kreeg de polijstmiddelen sneller dan verwacht en bij het afrekenen werd er nog een suggestie gedaan voor polijstdoekjes, wat zeer goed van pas kwam omdat ik er niet meer aan dacht dus op deze manier was ik het niet vergeten. Bedankt alvast!! Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening!

Super !!

Volgens mij correcte prijs/kwaliteit verhouding.Snelle belevering.

Snel geleverd, prima service.

Goede producten, service matig

Goede producten, snelle verzending. Dan mist een product bij aflevering. Hiervoor paar keer gebeld en gemaild, maar nog geen oplossing. Beetje jammer, voor de rest inorde.

Goede producten voor een prima prijs

Ik kon makkelijk de producten vinden die ik nodig had om mijn auto weer tip top in orde te krijgen. De levering was snel en de product informatie is correct.

Schoon, als nieuw, en een lekker geurtje.

De producten worden duidelijk beschreven, en voldoen aan mijn verwachtingen.

Goede service en producten

Na lang gewacht te hebben eindelijk bericht gekregen. Ze hadden problemen gehad met internet. Dat kan gebeuren. Netjes bericht van gehad en nu heb ik mijn bestelling ontvangen en ben er zeer te vrede over. Zeker niet de laatste keer geweest dat ik daar iets bestel.

Top bedrijf

Top bedrijf met super goede service en mooie producten, ondertussen vaste klant

Goed spul

Goed spul, snel geleverd

Vlotte levering

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl