Ben content met de behandeling zoals je verwacht. Maar er is toch een maar!
Kreeg problemen met snelheids regelsysteem ongeveer een 1,5 week na het inbouwen van het alarmsysteem, zoals EDC controlelampje ging oplichten op het dashboard wat resulteerde problemen met start/stop - cruis control en het starten van de auto zonder de koppeling in te trappen wat eigenlijk de veiligheid in het geding brengt.
Nadat het EDC controlelampje oplichten contact opgenomen met dealer i.v.m. garantie.
Afspraak dat deze uitgelezen moest worden nadat deze was uitgevoerd kwam de dealer tot de conclusie dat de storing was ontstaan na het inbouwen van het alarm. Kosten €105,=
Direct afspraak gemaakt met Fleetaccess en problemen vermeld wat er aan de hand is.
Naar Nuenen gereden controle uitgevoerd door monteur die ook had geïnstalleerd en die kwam tot de conclusie dat de draden waar hij ze mee had aangesloten los had gehaald en apart ernaast had gelegd, en weer aangesloten.
Daarna deed de auto het zonder problemen zoals ik verwachte!
Mijn vraag is hoe kan dit, wordt er wel de goede bekabeling gebruikt?
Hier is toch sprake van inductie beïnvloeding wat ongewenst is.
Ik mocht zo de auto meenemen hoefde geen kosten te betalen wat ik achteraf raar vond m.a.w. de dealer had dus gelijk en dus had het reëler geweest om toch de kosten die ik gemaakt hebt vergoed te krijgen.