Fijn bedrijf met kwaliteit

Snel en vriendelijk geholpen

Super vriendelijk, snel en duidelijke uitleg over wat hij gedaan had.

Zoals de korte zin al zeg was super.

zeer fijne ervaring van A tot Z

Van het maken van de afspraak tot en met de oplevering inclusief goede uitleg een fijne ervaring.

snelle en professionele service

binnen 24 uur een volledig nieuw en werkend alarmsysteem in mijn auto gemonteerd.

Keurig ontvangen, snelle service!

Bij aankomst keurig ontvangen. Inbouw veel sneller dan aangegeven tijd vooraf. Goede uitleg!

Misleidende prijzen

Website geeft prijs inclusief inbouw van 599 € voor een gewone auto. Voor een bestelbus inclusief laadruimte 718 € Maar het bedrijf meldt mij echter telefonisch dat voor mijn integraal camper (die heeft slechts 1 voorportier) de prijs 1000 € is ( exclusief bagageluiken). Dan gaat bij mij het licht uit. 19 mei: Het bedrijf FLEETACCESS.NL heeft een reactie gegeven op je beoordeling via Kiyoh.nl Lees de reactie hieronder: Beste Gertjan van der Salm, De prijs die u noemt is incorrect. Inderdaad, de prijzen welke wij openbaar tonen zijn voor 'standaard' personenvoertuigen. Een camper is een ander verhaal, daar er portieren separaat moeten worden aangesloten conform regelgeving. Anders werkt het systeem enkel op de voorportieren. Dit wordt ook duidelijk van te voren in het verkoopgesprek aangegeven. Wij communiceren dit niet achteraf. U bent geen klant bij ons. Om ons met een '1" te beoordelen op basis van een geoffreerde prijs vinden wij niet gegrond. We verzoeken u deze review aan te passen of te verwijderen. Met vriendelijke groet, Klantenservice | Fleetaccess Mijn reactie daarop: De prijs van 1000 € (via telefonische offerte Fleetacces) dwz 400 € meer dan de basisprijs van 599 € voor een personenauto voor 1 deur extra in een camper vind ik absurd. Daar wordt ook geen enkele uitleg over gegeven in de reactie van het bedrijf. De aanvankelijke beoordeling "1" zal ik vanwege de moeite om te reageren omzetten in een "3'.

Superservice met dito “nazorg”!!!

Fleetaccess al voor verschillende diensten bezocht. Altijd vakkundig geholpen door enthousiaste medewerkers!!! Durf ik voor iedereen aan te bevelen!!

Binnen 2 minuten weer rijden

Professioneel, snel en vooral plezierig geholpen; altijd vervelend als je jouw auto niet kan starten omdat het alarm dat niet toestaat. De meneer die mij hielp kreeg eea snel aan de praat en gaf ook nog ene paar tips hoe dit in het vervolg te voorkomen. Erg goed geholpen dus. Dank!

Duidelijke en goede afspraken was zelf niet thuis tijdens de installatie maar weinig documentatie en uitleg

Prima geregeld

Keurig volgens afspraak geregeld

Uitstekende service voor Klasse 3 alarm

Bij Fleetaccess SCM klasse 3 laten inbouwen. Ik ben keurig geholpen en op inbouwlocatie van alles voorzien om lekker verder te gaan met mijn werk tot de installateur klaar was. 10 van 10 sterren en zeker aan te bevelen!!!

Goede uitleg en snel geholpen

Alarm certificering snel en goed geregeld.

Snel en makkelijk online afspraak gemaakt. Goed werk. Nadien voor wat info contact gehad met de klantenservice, soepel en snel, erg tevreden!

Super ervaring met Fleetacces Eerste contact was goed, konden exact uitleggen wat de beste oplossing was voor onze Range Rover Velar. Gekozen voor meest complete oplossing: klasse 3 alarmsysteem met klasse 4 voertuigvolgsysteem = klasse 5 Daarnaast nog Keyless protector KE01. Alles netjes ingebouwd en weggewerkt, bij ophalen duidelijke uitleg gekregen hoe alles werkt. Inmiddels alles getest, werkt perfect! Alle certificaten zijn netjes per e-mail binnen één week toegezonden. Absolute aanrader, daarnaast ook beste prijs.

geen

Prettig contact, snel afspraak kunnen maken, vakkundig geïnstalleerd en duidelijke uitleg.

goeie en snelle service

Heb al meerdere keren zaken gedaan met het bedrijf naar allentevredenheid. doordat je fijn en goed geholpen wordt raad ik hun bij iedereen aan.

Goed, duidelijk en snel

Het is goed geregeld en alles ook heel duidelijk

Goed geholpen volgens afspraak. Type alarm advies kan beter.

Zie boven

Netjes van A tot Z geregelt. Aardige monteur en na inbouw een duidelijke instructie van het nieuwe systeem.

Goed geregeld!

Professionele mensen!

Service prima alarm werking niet zo prettig

Ik heb een alarm in mijn bestelauto laten inbouwen vanwege de eis van de verzekering. De afstemming met Feetaccess ging soepel en de inbouw ook. Bij ons op locatie uitgevoerd en de inbouw is perfect je ziet er niets van en het werkt netjes. Ik ben alleen niet zo blij met de handmatige handelingen om het alarm uit te zetten en dat de startonderbreker na een minuut inschakelt waarna het alarm opnieuw uitgeschakeld moet worden om te kunnen starten. Is een beetje gedoe maar een automatische optie waar je geen omkijken naar hebt blijkt er niet te zijn voor bestelauto's helaas.

Netjes en professioneel

Heel prettig

Geen gedoe gewoon zoals het hoort

Netjes en professioneel de montage gedaan Ben zeer tevreden

Prima ervaring, alleen telefonische bereikbaarheid kan beter.

Prima ervaring met fleetaccess, alleen de telefonische bereikbaarheid is matig. Moet soms heel lang aan de lijn blijven hangen voordat je iemand aan de lijn krijgt. Voor de rest een prima bedrijf.

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen