Uitstekend! Heel tevreden

Attent en duidelijk

Eerlijk bedrijf met goede en snelle mogelijkheden om je auto In te voeren, alles gaat digitaal en dat is voldoende.

Snel, vakkundig en netjes

Prima prijs, snel geregeld, netjes gedaan alles weggewerkt. Gewoon super.

Positief

Ik ben plezierig en deskundig geholpen bij FleetAccess

Helder advies over geschikt type, snelle afspraak, zorgvuldige montage. Het enige dat mis ging was dat toen ik 2 weken later per mail meldde dat ik meerdere keren problemen heb gehad (alarm ging onbedoeld af) en advies vroeg, ik enkele dagen geen reactie . Maar toen ik alsnog gebeld werd was de hulp prima. Blijkbaar was het mis gegaan door te mailen naar het info mailadres, had ik veel beter kunnen bellen.

Klasse!

Telefonisch goed contact gehad voor maken van een afspraak en over de keuze van het alarmsysteem. Ook tijdens montage prettig contact en juiste uitleg gehad! Al met al, zeer tevreden met Fleetaccess en beveel ze graag aan!!!

net bedrijf

Houden zich netjes aan de afspraken, goed geholpen. Weer een goed alarm ingebouwd.

Goed informatie

Goed bedrijf wat afspraken punctueel nakomt

Prettige en klantvriendelijke monteur op locatie die ook nog uit eigen beweging wat aanvullende werkzaamheden uitvoerde. Top!

Als vanouds!

Afspraak is afspraak en perfecte inbouw!

Nette inbouw alarm.

Nemen de tijd om alarm op nette manier in te bouwen. Na afloop inbouw heldere uitleg gekregen omtrent werking alarm. Alarm functioneert goed op 1 valse melding na (helaas s’nachts) tijdens harde windstoten.

Prima alarmsysteem ingebouwd, goed geregeld met inbouw locaties.

Niet goedkoop, maar kwaliteit mag wat kosten!

Goede afspraken en keurige montage

Bedrijf heeft alles keurig gemonteerd en zich goed aan de afspraken gehouden.

Mijn ervaring in een zin. Eerder 1 woord geweldig

Lang opzoek geweest voor een nieuwe uitlaatsysteem. Meerder bedrijf offerte aangevraagd. Maar kwamen vaak haastig over of boden niet wat ik wou. Uiteindelijk na tijdje zoeken bij fleetaccess uitgekomen. Eerste bedrijf die vroeg of ik kon bellen. Dit ivm mijn wensen en advies onder ander over de downpipe. Dit heb ik bij andere allemaal niet gehoord. Ook de installatie was gewoon goed verlopen. Prettige vakkundige mensen.

prima service, jammer dat de aanpassing van de sleutel niet direct meegenomen was.

Prima, de sleutel is later aangepast. Koste mij geen extra moeite

Snel, behulpzaam, vakkundig, sympathiek.

In een lastige tijd omservicegericht te kunnen werken wel snelle service, vakkundigheid en vriendelijkheid verleend. Uitleg op een begrijpelijke manier geboden. Dankjewel.

Voertuigvolgsysteem in laten bouwen. Advies gehad van Mickey. Prima advies goed geholpen. Collega die het systeem inbouwde in Tiel had het snel voor elkaar. Prima

Goede, snelle service. Heldere instructies

In de Corona tijd een alarm laten installeren. Afspraak liep vlekkeloos. Mooie werkplek terwijl je wacht. Goede koffie!! Vriendelijke instructie na inbouw. Ik ben tevreden.

Alarm werkt goed

Zeer vriendelijk personeel Alle vragen worden netjes beantwoord Zonder dat je wat ziet super geplaatst en netjes auto terug ontvangen Mijn ervaring is goed en zou anderen het ook aanmerken dat hier te doen Mvg p martens

Goed en deskundig advies, afspraken goed nagekomen

Goed en deskundig advies, afspraken goed nagekomen, meer mogelijkheden en kennis dan bij Audi dealer zelf

Erg tevreden

Tweede keer dat ik in een auto een alarm heb laten inbouwen bij Fleetaccess. Erg tevreden over communicatie voor -en na afspraak en kwaliteit van inbouw.

Goede service! Betrouwbare monteur!

Montage was top ,

In het weekend mn mail met verzoek gestuurd een afspraak te willen maken voor een alarm in te bouwen in mn renault trafic . De maandag gelijk een belletje van fleet om een afspraak te maken in velserbroek , hier is het alarm ingebouwd . Gebeurde allemaal op een kort termijn en vond dit soepel gaan . Monteur was vriendelijk en wist wat hij deed . Dat gaf me al gelijk een goed En een vertrouwd gevoel . Fleetaccess aanbevelen jazeker bedankt mannen voor de snelle en goede service en duidelijke uitleg .

Heel goed!

Traject van koop, inbouw, gebruik nemen. Goed en snel doorlopen. Absoluut aan te bevelen. Als bestaande klant ook nu weer volledig tevreden.

Netjes ingebouwd

Het alarm klasse III is keurig ingebouwd op de afgesproken tijd. Werkt probleemloos. Fleetaccess komt verder alle afspraken netjes na.

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen