Nette afwerking

De bear lock netjes en vakkundig ingebouwd

top geregeld

Prima club met veel ervaring en goede uitleg van hun systemen.

Goed snel en duidelijk

Na probleem werd het heel snel en duidelijk opgelost

Uitvoering prima

Afspraak maken vanuit bedrijf prima. Monteur was later, te laat ingelicht. 1 uur moeten wachten op monteur

Goed alarmsysteem

Alarm werkt goed, wel erg kleine toets op afstandbediening om alarm te deactiveren. Alarm is ingebouwd bij autodealer, daarna geen navraag gehad of alles naar behoren werkt. After sales kan dus beter.

fijn bedrijf om mee te werken

op het begin liep de communicatie niet zo soepel omdat de persoon die wij gesproken hadden de week erna niet aanwezig was en niets had doorgegeven aan zijn collegae

Vlotte en snelle installatie van het alarmsysteem in mijn auto

Uitleg van de monteur was prima en alles is uitgevoerd volgens afspraak. Helaas gaat het alarm, niet altijd goed uit als ik met de afstandbediening de auto ontgrendel. Sta je soms bij een gillende auto.

Uitstekende dienst, vlotte service

Snel en plezierig geholpen, vlotte afspraak, goede monteur, kortom tevreden. O ja moest even wennen aan de werking van de transponder en het alarm. Je wordt netjes gebeld en indien er loos alarm is wordt het keurig afgemeld, De app is trouwens ook handig om je vrouw in de gaten te houden...

Topservice en dienstverlening

Voor mijn nieuwe auto moest ik vanwege de verzekering een alarmsysteem hebben. Via google terecht gekomen bij fleetacces en alles is uitstekend gegaan. Het monteren gebeurd in de hal en ik kan wachten/werken in de wachtkamer. De monteurs werken zorgvuldig en lopen de stappen van installatie met je door om te bekijken waar je eventueel eigen wensen hebt. Na het installeren lopen zij het alarmsysteem met je door en krijg je een certificaat mee. Bedankt!

Redelijk

Matige uitleg na installeren alarm. Heb drie keer kort na elkaar een spontaan alarm gehad met de bij het huis geparkeerde auto. Daarna gebeld. Verteld van mijn vermoeden na het lezen uit de trouble shooter voor het systeem. Kreeg in eerste instantie het idee dat men het probleem wilde oplossen; later die dag werd ik echter mijns inziens de verkeerde kant op gestuurd zonder verdere actie. Leef nog steeds met de verwachting van een volgend spontaan alarm. Aanvulling: naar aanleiding van het bovenstaande ben ik gebeld. Afspraak: als er weer spontaan alarm optreedt, dan Fleetaccess bellen voor een afspraak voor nader onderzoek.

Top ingeinstalleerd

Onlangs een SCM alarm 2 laten installeren. Is zeer netjes en kundig geinstalleerd

Alles snel en netjes afgesproken maar ook zo uitgevoerd. Verbeter punt is een korte melding voor de afgesproken datum. B.v. wij zien uw morgen graag om ... uur op de afspraak. O.i.d.

Snel en goed

Prettig en een goed contact gehad. Supper,!!!!

Prima geregeld allemaal.

Alles vakkundig en netjes ingebouwd.

Snel, accuraat en betrouwbaar!

Binnen no-time had ik een afspraak gemaakt en werd geheel volgens vooraf afgesproken tijd mijn alarmsysteem ingebouwd. Erg tevreden!

prima in alle opzichten!

Prima, wel duur

prima service

deskundige inbouw dashcam 2 CH en achteruitrij camera op X1; netjes gewerkt door de monteur met goede uitleg. tevens voor keyless protection gekozen

Prima geregeld

Prima geregeld.

Netjes en profesioneel

heel goed

snel, accuraat, goede uitleg product.

Kundige mensen

Bij inbouw van voertuigvolgsysteem tegen een aantal hick-ups gelopen maar toch in overleg met andere collega's probleem redelijk snel verholpen. Top!!

Goede service en advies.

Voor mijn verzekering van de auto, had ik een alarminstallatie nodig. Na telefonisch advies gekregen te hebben van Fleetaccess en heb ik op korte termijn een afspraak kunnen maken om het alarm in te bouwen. Het kost even tijd, maar dan is het ook dik voor mekaar.

Uitstekende ervaring

Via website zoekopdracht op deze site gekomen. Duidelijke uitleg over voor en nadelen verschillende alarmsystemen. Snelle afspraak kunnen maken voor installatie. Vriendelijke hulp en prima afwerking. Tot slot, zeer redelijke prijs

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen