Deskundig, snel en werkt geweldig

De afspraak was snel gemaakt evenals de vakkundige monteur die de installatie zeer netjes en snel inbouwde.

Prima uitvoering van de bestelling

Betrouwbaar en zeer netjes door zeer vriendelijke monteur geïnstalleerd

Correcte service tegen een zeer gunstige prijs.

Je kan goede afspraken maken t.av. montage en prijsstelling. En de montage van de bearlock is keurig uitgevoerd.

Snel gereageerd op mijn informatieverzoek. Inbouw kon snel worden ingepland bij een lokale Autotaalglas locatie. Vriendelijke service.

Goede, snelle, deskundig en duidelijke service.

Keurig geholpen door Fleetaccess! Zeer zorgvuldig de wensen die wij hadden inzichtelijk gemaakt in meerdere opties. Het uiteindelijk gekozen alarmsysteem is ook geheel conform afspraak, planning en naar wens ingebouwd. Hier kan menig bedrijf nog van leren!

Top !!

Zowel de voorlichting telefonisch als het monteren vakbekwaam. Net bedrijf, en keurige technicus.

Geweldige service

Duidelijk, open, precies uitgelegd wat en hoe werkt! Perfecte opvang als je aankomt!

Een punctueel bedrijf

Vanaf het begin zijn de afspraken stipt nagekomen. Dit geldt voor offerte, prijs, montage op locatie en toezending certificaat.

Top geregeld!

Netjes en goed afgehandeld. Ook de ''uitdagingen'' warden goed en snel op gelost.

Alleen maar positief

Goede uitleg, snelle installatie

Top monteur. Top service. Alles werkt zoals het hoort. Volgende keer zeker weer. 👌

probleem niet opgelost

probleem was dat het alarm afgaat als ik de auto aan de achterkant open maak. Monteur heeft er naar gekeken, batterij vervangen, ontvanger verplaatst en dat zou de oplossing moeten zijn. Dat leek ook het geval te zijn. Verder het advies gekregen de decoder anders aan de sleutelhanger te bewaren en dat heb ik ook aangepast. Echter, het probleem blijft zich voor doen. Als na het openmaken van het portier na achterloop gaat toch weer het alarm af. Dat is nu al weer twee keer gedaan. Ik krijg het idee dat de ontvanger niet goed werkt maar dat is op zich niet echt getest.

Zeer slecht

de alarm blijft afgaan niet goed ingebouwd. Ik moet deze alarm uitzetten maar de wagen start dan niet goed meer. Dus een slechte ervaring bij deze onderneming.

Zeer kundige en vriendelijke monteur

Alarm ingebouwd op locatie. Keurig en professioneel

Heel handig dat je een afspraak kunt maken om het auto alarm op de zaak of thuis in te laten bouwen. Voorwaarde is wel dat de auto binnen kan staan.

Goed deugdelijk alarm

Bij iedere ongeoorloofde opening van een deur gaat het alarm snel af.

Professionele afwerking

Zeer goed snelle afwerking

Goed bedrijf , goede service

Goed , vriendelijk , kon er snel terecht Nu met bearlock kan ik rustig slapen

Een goede service

Snelle goede begeleiding, fijne service.

Fleetaccess.nl kan ik aanraden.

Uitstekend geholpen!

Fleetaccess heeft het alarmsysteem in mijn nieuwe bus ingebouwd. Vanaf A- tot Z alles super geregeld. De monteur heeft alles netjes bij ons op locatie ingebouwd

Goed, snel en netjes afgewerkt

Duidelijk vooraf en vlotte service

Alles zeer vlot geregeld, duidelijke aanbieding, binnen 14 dagen was alles on site geïnstalleerd.

Professioneel, snel, komen afspraken na.

Prima service en uitleg

Prima product, service en uitleg

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen