Pluspunten
Snel geregeld, netjes afgewerkt.
Pluspunten
Vriendelijke sales en monteur. Sales is goed op de hoogte van product en adviseert goed. Monteur maakt kundige indruk, maar noodzakelijke sw-update had voorkomen kunnen worden
VerbeterpuntenAlarm werkte niet juist. Advies: batterij vervangen! Alsof je oude spullen koopt... vervanging hielp niets en het duurde ruim een week (iedere keer bij ontgrendelen ging het alarm af) voordat monteur langs kon komen. Na software update (opnieuw oude spullen?) en technische aanpassing zou het moeten werken. Opnieuw vals alarm en bij tweede opvolgbezoek antenne verplaatst waardoor het nu prima werkt. Kortom: valse start en lange (11dgn!) tijd om storing te verhelpen. Dat kan en moet beter
Pluspunten
Heldere voorlichting, transparante communicatie. Verstand van producten en inbouw. Daardoor een passend advies.
VerbeterpuntenDe bedrijfsruimte en parkeerruimte zijn wat krapjes.
Pluspunten
Afspraken werden netjes nagekomen, het personeel heeft me vriendelijk behandeld.
VerbeterpuntenMisschien van tevoren iets meer informatie geven over wat er precies gaat gebeuren en de prijs kan scherper.
Pluspunten
Alarm achteraf ingebouwd. Zeer vriendelijke medewerker heeft alles keurig ingebouwd en duidelijk uitleg gegeven.
Pluspunten
Afspraken komen ze netjes na! En dit zijn mensen met verstand van hun vak zeker n aanrader ! Tot de volgende keer ..
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Klasse 5 op loactie laten inbouwen in mijn BMW F11. Als extra service werd mijn klasse 3 tag opnieuw geprogrammeerd (werd niet meer herkend) en de batterijen vervangen. Duidelijke uitleg en prettige vakman. Aanrader!
Pluspunten
beslist een heel keurig bedrijf, komen afspraken goed na
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle, goede service. Goede bereikbaarheid (per telefoon) en professionele afhandeling. Meer gekregen dan waar ik op gerekend had. Echt een prettige partij om zaken mee te doen.
Pluspunten
Ze stonden open voor vragen en konden snel een afspraak maken voor het plaatsen van de alarm klasse
Pluspunten
Top bedrijf.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Sneller levering, alarm systeem van goed kwaliteit.
VerbeterpuntenDe afwerking van de installatie kan veel beter. Het ziet er nu niet proffesioneel uit, met kabels die zichtbaar onder het motorkap lopen. Dit zou naar mijn mening beter kunnen waardoor een dieg niet zomaar de kabels van het alarmsysteem kunnen vinden en saboteren.
Enige tijd hebben wij hier over contact gehad. Zoals toen ook al telefonisch besproken stellen wij alle op- en of aanmerking op prijs en ook in dit geval. Hiervan hebben wij geleerd om de installaties in een Ford Focus anders aan te pakken als dat bij u is voorgekomen. Bedankt voor de feedback en wij hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn.
Pluspunten
Snel en eenvoudig wordt alles geregeld. Verandering in afspraak werd netjes op tijd doorgegeven en eenvoudig aangepast.
Pluspunten
Erg duidelijke communicatie!