Pluspunten
Duidelijk afspraken, goede prijs en uitstekende service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed en duidelijk. En heel eerlijk, de monteur gekregen voor mijn type auto. wel wat langer wachten imv beide de vakantie. Maar daardoor wel een super voorstel
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
Top monteur, was bekend met inbouwen van installatie.
VerbeterpuntenTijdstip was niet helemaal zoals gewenst, maar dat zal ook wel overmacht geweest zijn.
Pluspunten
Nadat er iets niet goed was ingebouwd deed de auto het niet meer. Onze garage heeft dit verholpen. Nadat Fleetaccess kontakt had opgenomen met de garage hebben zij de rekening voor ons betaald, goede service!
VerbeterpuntenWe moesten lang wachten voordat de auto klaar was.
Pluspunten
Heldere afspraken. Worden ook nagekomen. Prettig en vakkundig personeel. Werken netjes en snel.
Pluspunten
Een snelle afspraak was mogelijk. Was zelf flexibel qua locatie en er werd direct gekeken naar de eerste mogelijkheid op de locaties voor de inbouw. Dat werkt prettig. De directe bevesting per email en de informatie gegevens vooraf werkt goed.
Pluspunten
Top personeel! Zeer vriendelijke man en weet waar die het over heeft!
Pluspunten
Gewoon goed.
VerbeterpuntenGoede service maar vergeleken met de concurrent best wel prijzig.
Pluspunten
Geen nazorg bemerkt. Monteur was zeer kundig.
Pluspunten
super voor elkaar op alle punten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Na verzoek voor snelle montage heeft Fleetaccess z'n best gedaan om snel de afspraak in te plannen.
Pluspunten
Snel een afspraak gemaakt
Nee
Pluspunten
Tot dusver zeer tevreden over het alarmsysteem dat door Fleetaccess keurig is ingebouwd geheel volgens afspraak. Over prijs en kwaliteit een iets minder hoge score omdat dit mijn eerste alarmsysteem is dat ik laat inbouwen.