Alles perfect geregeld

Alles na wens kon er op wachten.

zeer slecht

4 weken wachten op een garantie aanvraag lijkt me een beetje lang. en dan niks horen en er zelf vier keer achteraan moeten gaan. na deze review, telefonisch benaderd door fleetaccess en opgelost.

Goede klantenservice!

Fijne afhandeling, blij met het product.

Gewoon goed

Prima advies en accuraat geholpen

Goed geregeld

Vrij direct goede afspraak

vriendelijke, professionele mensen

uitstekende dienstverlening

Installatie ging perfect.

De installatie van het alarmsysteem ging perfect, snel en netjes door een deskundige installateur. De prijs viel beetje tegen, omdat niet de aangegeven prijs van de website gerekend werd, maar er telefonisch een opslag bij gedaan werd.

Lichtelijk teleurgesteld in initiële afwikkeling kleine schadepost, uiteindelijk correct opgelost!

In februari 2021 een klasse 5 alarm in laten bouwen in mijn BMW530d, bj2017. De inbouw verliep geheel volgens afspraak en de communicatie was helder. In de loop vd zomer begon het op te vallen dat er geen lucht uit het ventilatierooster kwam aan de passagiers-zijde. Tezamen met een remrivisie heb ik de bmw specialist laten kijken wat hier het probleem mee was. Bij ophalen van de auto werd vermeld dat door de ingebouwde elektronica van fleetaccess een luchtslang volledig dichtgedrukt was. De monteur heeft het betreffende kastje verplaatst en de leiding weer in model gebogen. Probleem verholpen. Schade; slechts een half uur garage tarief zijnde €41,75. Nadat ik dit heb aangekaart bij Fleetaccess werd ik erop gewezen dat er bewijs moet worden aangeleverd in de vorm van een foto, alvorens een schade kan worden vergoed. Wel is mij een coulance aanbod gedaan in de vorm van een korting ter hoogte van de schade bij aanschaf van bijvoorbeeld een dashcam. Uitbetaling van de schade zonder bewijs is niet mogelijk ivm mogelijke fraude. Reconstructie van de situatie voor een bewijsfoto kost me wederom een half uur garagetarief, dus daar heeft niemand wat aan. Ik begrijp goed dat bedrijven ergens een grens moeten trekken, maar in dit geval mis ik maatwerk. In de basis vind ik dat een bedrijf haar klanten moet vertrouwen, tenzij er buitensporige beweringen of claims worden gedaan. Dergelijke alarminstallaties worden over het algemeen in auto’s uit het duurdere segment ingebouwd en voor een schade van net 4 tientjes verwacht ik dan geen gedoe. Dat noem ik Penny Wise, Pound Foolish. ——————UPDATE 16-11-2021—————— Fleetaccess heeft naar aanleiding van mijn review telefonisch contact met mij opgenomen en mij alsnog de gemaakte kosten vergoed! Bedankt voor de uiteindelijk correcte benadering van het probleem en op deze manier doe ik in de toekomst graag weer zaken met u!

Keurige snelle service

Goede service, snel, alleen jammerder er misverstand ontstaan is wat er vooralarm ingebouwd moest worden waardoor ik twee keer naarde inbouwlocatie moest.

Professioneel vakwerk

Uitstekend geholpen en vakkundige montage

Vriendelijk, helder en snel klaar

Ik werd vriendelijk ontvangen, kreeg heldere uitleg en mijn auto was ruim binnen de aangegeven tijd gereed. Ik ben tevreden weggereden.

Reeds lang vertrouwd adres.

Ik maak al járen gebruik van de diensten en producten van fleetaccess. Knap dat men kwaliteit van beiden op hoog niveau weet te houden.

Super service aan huis !

In de laatste week thuis alsnog mijn BlackVue geplaatst op locatie. Meer dan geweldige service!!

Netjes en correct

Afspraak gemaakt en auto gebracht na 3 uurtjes klaar en alles werkt naar behoren

Snelle service en netjes afgehandeld.

Topservice

Net bedrijf, nette mensen, nette service!

Weer vakkundig en snel geholpen!

Na eerdere ervaringen weer voor Fleetaccess gekozen voor inbouw van een klasse 5 alarm in mijn BMW M440i. Alles helder en volgens afspraak verlopen voor een goede prijs. Top!!!

Top bedrijf

Alleen maar goede ervaringen !!

Goed geregeld en nette monteur!

Alles netjes volgens afspraak, en een goede netjes werkende monteur

Startonderbreker laten inbouwen. Snel een afspraak; goed uitgevoerd.

Ok

Apart

Zeer goed geregeld

Snel geregeld en duidelijke uitleg

Goede service en vriendelijke monteur

Alles is netjes verlopen , van offerte tot inbouwen van het alarm . Alleen het alarm bij openen lijkt het net of die af en toe slecht verbinding maakt ( alarm gaat af na het openen van deuren) afgaan van de sirene vindt ik heel matig (qua geluid)

Ik voel rustig met de nieuwe alarm systeem.

Mijn auto zit nu in een extra veilige .

Opnieuw uitstekend

Voor de tweede keer een alarm laten plaatsen en ook deze keer weer uitstekend uitgevoerd.

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen