Pluspunten
Fijne service!
Pluspunten
Terzake kundige info via telefoon
VerbeterpuntenKussen bevalt volgens de verwachtingen! Allen was niet duidelijk waar het het product naar toe moest worden teruggezonden als het niet zou bevallen.(nu niet van belang)
Pluspunten
Nadat ik via de site een vraag had gesteld werd ik de volgende dag gebeld en van goed advies voorzien. Er werd goed naar mij geluisterd, er werden vragen gesteld en vervolgens een koopadvies afgegeven. Vervolgens heb ik het product (een nieuw hoofdkussen) besteld en tot op heden heb ik daar geen spijt van. Voldoet in alle opzichten aan mijn (slaap)wensen. TOP!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Product zelf was er snel en ook wat ik had besteld
VerbeterpuntenHet product wat ik heb gekregen is een grote tegenvaller. Zonde van het geld.
Dat spijt me te horen, ik heb dat nog niet eerder gehoord over dit kussen maar het is duidelijk niet uw smaak. Stuurt u het aub terug dan restitueren we het aankoopbedrag! Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Verstand van zaken, vriendelijke medewerker, goed advies, snelle financiele afhandeling, kortom naar mijn mening een zeer goede organisatie.
VerbeterpuntenLaat PostNL bezorgen i.p.v. DHL. DHL is langzaam, geeft geen goede indicatie van bezorgtijd (8-18 uur!) en geeft niet automatisch af bij de buren. Echt heel vervelend.
Pluspunten
Informatie op site heel handig in selectie. Geselecteerde kussen werkt zeer positief op mijn huidklachten.
Pluspunten
Snelle levering. Ruime keuze en gemakkelijke website. Levering gebeurde via B-post en de volg-weg was duidelijk. Bij afwezigheid werd de bestelling achtergelaten bij het postkantoor wat voor mij eigenlijk de gemakkelijkste oplossing was.
VerbeterpuntenIk bestel eigenlijk nooit via een website omdat het voor mij nog steeds een onbekend gevoel geeft. Alles verliep vlot dus ik weet geen verbeterpunten.
Pluspunten
Alles vlot verlopen kussen maakt beloften waar, goede kwaliteit
Pluspunten
Prachtige kwaliteit! Altijd warm en gaat lang mee !
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en betrouwbare aflevering.
VerbeterpuntenAfwijzing voor her levering indien er geen voorraad is. Trekken zelf de conclusie, slechte zaak. Daardoor genoodzaakt naar andere leverancier uit te wijken.
Op basis van uw reactie over het eerste kussen trokken wij klaarblijkelijk een verkeerde conclusie. Dat is niet goed en wij hebben er weer iets bijgeleerd. Oprechte excuses, Rien Stierman.
Het atelier had het kussen niet meer op voorraad. Wij werden hiervan niet op de hoogte gesteld, en konden u daardoor niet berichten. Het atelier heeft inmiddels beloofd om ons direct op de hoogte te brengen in het vervolg. Helaas zal uw ervaring hierdoor niet verbeteren. Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Accuraat handelen, bij vragen een snelle en duidelijke reactie
VerbeterpuntenAls tip wil ik jullie meegeven net iets meer naar het persoonlijke verhaal van de klant te luisteren i.p.v "het gemiddelde" aan te houden. Voor mezelf ook een tip. Ik heb me laten verleiden om een "dikker" kussen te kopen terwijl ik weet dat dit voor mij niet goed is. Het dunne..is nog dit genoeg!
Dank voor de tip. Het advies mbt een hoofdkussen luistert inderdaad zeer nauw. Fijn dat u uiteindelijk tevreden bent! Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Uitstekend assortiment en prijzen, kwalitatief hoogwaardige kussens zo dat je weer heerlijk kunt slapen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Nadat ik het verkeerde kussen had besteld kon ik zonder problemen dit kussen terug sturen en kreeg ik de volgende dag het juiste kussen bezorgd
Pluspunten
Het gemak van een webwinkel, de service van de winkel om de hoek.
Informatie over de bestelstatus (Track&Trace) (wanneer?) Mijn kussens lagen een paar dagen bij mijn buren, omdat ik niet wist dat de kussens al geleverd waren.
U heeft gelijk, mevrouw Burelbach, helaas krijgen wij niet van alle leveranciers een track- en trace code. Wordt aan gewerkt (maar daar had u niets aan). Hartelijke groet, Rien Stierman
59 Langegracht
Leiden 2312NW