Pluspunten
Zeer goed orthopedisch hoofdkussen.had vooral last van mijn nek en schouders is veel verbeterd. Ik ik beveel dit hoofdkussen ten zeerste aan. Groetjes Johan
Pluspunten
prima service, snelle levering, heel blij met dit kussen
Pluspunten
100% TE VREDEN
Pluspunten
Heb hier 2 kussens besteld en deze binnen 3 dagen ontvangen.
Pluspunten
Wat kwaliteit, snelheid levertijd, kennis en vakmanschap, personeel en communicatie valt echt niks te verbeteren, alleen misschien wat beter prijs concurrentie
Verbeterpuntenbaby kussen waren niet in het assortimenten, misschien iets aan te doen??
Pluspunten
Prima site, helder en duidelijk. Goede uitleg. Makkelijk te bestellen. Ik heb een prima keus gemaakt. Niet te hard, niet te zacht. Toen ik het kussen uit de doos haalde was ik even bang dat ie te plat zou zijn. Maar inmiddels heb ik, in zeer korte tijd, een innige relatie opgebouwd met mijn kussen.
Pluspunten
Snelle levertijd en redelijke prijs
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede prijs, nergens goedkoper !
VerbeterpuntenAndere ( vracht) vervoerder nemen die de kussens aflevert. Wij waren de eerste keer niet in de gelegenheid om de kussens aan te nemen ( werken ). Als wij ze bij het tweede verzoek niet in ontvangst hadden kunnen nemen, dan moesten wij de kussens dertig kilometer !!!! verder gaan ophalen. Dat is geen service !
De bezorgdienst is 2 keer op een werkdag overdag gekomen, en aangezien we een baan hebben, waren we niet thuis. Leveren niet op zaterdag. De tweede keer werd niet bij de buren afgeleverd, maar kregen we het bericht dat we het in Eindhoven (is 60 km rijden voor ons heen en weer) moesten ophalen ! Voor ons is dit reden om geen bestelling bij jullie meer te doen, want zo ver rijden om het te moeten ophalen, is natuurlijk belachelijk.
Ik begrijp uw ergernis. U begrijpt dat wij dit helaas ook niet hadden kunnen voorkomen, de bestelling gaat rechtstreeks van het atelier naar u toe. Normaal gesproken wordt het idd bij de buren afgeleverd. Hoezeer het ons ook spijt, wij respecteren uw beslissing. Hartelijke groet, Sander Kralt
Beter telefonisch bereikbaar Als iets veel later komt even een mailtje sturen
Geachte mevrouw Haasbroek, verontschuldiging voor het ongemak! In ons systeem staat: 7 november besteld, 8 november verzonden, 9 november geleverd. Kunt u uw klacht wellicht ietwat specificeren. Hartelijke groet, Manuela Philips
Beste Joost, als het product onvoldoende is dan wel in jouw ogen onvoldoende is (gezien de onvoldoende: een 5) dan kun je het gewoon terugsturen hoor, en vergoeden we de aanschafkosten! Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Snel bestellen, goede communicatie, snel geleverd.
Pluspunten
L.S. Sorry, ik geef geen 10-en. Dienstverlening is prima op orde. Dank voor alles
59 Langegracht
Leiden 2312NW