Pluspunten
* Vriendelijke mailwisseling
Verbeterpunten* duidelijkheid/transparantie over kosten retourzending/kosten bij ruilen * duidelijkheid over adres voor retourzending
Hartelijk dank voor uw beoordeling, mevrouw De Rooij! Veel webwinkels nemen de verzendkosten bij retourneren voor hun rekening. Wij hebben ervoor gekozen om dit niet te doen. Wij denken dat het de klant aanzet tot zorgvuldiger oriëntatie. Veel webwinkels kiezen ervoor deze kosten wel te vergoeden. Dat u denkt dat dit standaard is, kan ik begrijpen. Over adressering retourzending: soms moet het naar ons, soms naar de leverancier. Daarom hebben we altijd even contact over terugzending.
Pluspunten
Snelheid van levering
Pluspunten
Super snelle levering. Het is een duur kussen maar de prijs is goed t.o.v. andere leveranciers.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Dit hoofdkussen is heel zacht en geeft toch voldoende ondersteuning aan m'n nek...Het is 100 X beter dan alle peperdure ergonomische hoofdkussens die ik al gekocht heb en die na één nacht erop slapen (met véél nek-en hoofdpijn) afgekeurd waren......
Verbeterpunten'k Zou 't niet weten...Ik heb geen contact gehad met het personeel en kan hierover dus mijn mening niet geven
Pluspunten
Scherpe prijzen
VerbeterpuntenLevertijd korter
Pluspunten
Snelle respons, vriendelijk
VerbeterpuntenVerzending duidelijk vermelden dat je ervoor moet tekenen. Kunt rekening mee houden dat het niet bij buren mag worden afgegeven.
Beste Marjo, dank je voor de reactie. Wist ik zelf ook niet dat je bij de Cinderella kussens moet tekenen. Ga ik direct aangeven op de site! Hartelijke groet, Rien
Pluspunten
???
Verbeterpuntenmoeilijk te zeggen, moet ik eerst meer met jullie te maken hebben
Pluspunten
Super service, beter dan in de winkel. Echt een aanrader. Snel, betrouwbaar, flexibel, goed advies. I en K
Pluspunten
Super service. We hadden eerst bij een beddenwinkel kussens gekocht, die niet bevielen. Bij hoofdkussens.com prima advies, super snelle service. We zagen dat elders de kussens goedkoper waren, kregen we de kussens bij hoofdkussens.com nog goedkoper. Al met al betere service dan in de winkel! Echte aanrader
gewoon zo doorgaan
Pluspunten
Zeer snelle levering in een degelijke verpakking.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Goed advies, uitgebreide uitleg. Overzichtelijke site. Vriendelijke service
VerbeterpuntenWellicht een vergelijkings module, op dit moment kun je alle specificaties van de verschillende items zien. Wat handig zou zijn als je een aantal items kunt selecteren en deze overzichtelijk bij elkaar staan waardoor je nog beter de items met elkaar kunt vergelijken.
Pluspunten
Klantgericht, vriendelijk
Pluspunten
Handige site, goede uitleg, heerlijk kussen!
Pluspunten
Kennis van zaken en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
59 Langegracht