Al een aantal jaren in gebruik naar volle tevredenheid

Top, goede communicatie over de order. Product werkt :-)

prima website, snelle levering

kon het gewenste artikel makkelijk vinden op de website. werd prima op de hoogte gehouden over de levertijd.

Duidelijke webshop en snelle levering

De webshop is overzichtelijk en de keuze was makkelijk te maken. De levering was snel en precies op tijd voor de nieuw geleverde meubelen.

Er wordt niet gereageert op een vraag vanuit de klant, mezelf. Dus geen beoordeling!

Slecht!

Van bestelling tot en met de snelle levering top.

Klasse bedrijf

Vooe de eerste ker wat besteld goeie prijs en alles is top gegaan klasse bedrijf

Tevreden

Pakket netjes aan gekomen

Waar voor je geld.

Netjes afgeleverd, en op tijd .en waar voor je geld .

Ze doen wat ze beloven.

Duidelijke website Makkelijk bestellen Snel geleverd

Fijne duidelijke website

heel goed

De meubelstof reiniger werk prima.

Aanbevolen

Snelle levering , ik had een Wood Repair Set besteld en de kleur is helemaal goed , de kleine beschadigingen die ik op mijn kast had zijn keurig weggewerkt , blij mee

Perfect.

Textile kit werkt super.

Mijn bank eerst schoon gemaakt volgens de aanwijzingen en na het drogen geïmpregneerd. Ziet er uit als nieuw.

Goed product

Prima voor mekaar

Zoals het verwacht mag worden Niets op aan te merken

Snelle service. Goede prijs.

De beste prijs en een snelle service. Pakket wordt snel verzonden en duidelijk gecommuniceerd.

Goed product

Vlotte levering en correcte betaling.

Perfecte informatievoorziening

Er wordt op de site heel goed uitgelegd hoe de producten gebruikt moeten worden. Voor mij de reden om bij meubelonderhoud Royal care kit aan te schaffen.. Ik kan nog geen beoordeling geven over de producten maar de goede info voorziening geeft vertrouwen dat het met de kwaliteit wel goed zit..

Xxxxxx

Xxxxxx

Snelle levering en goede communicatie .

Bezorging slecht.

Op bezorging gewacht tot afgesproken tijd. Niets bezorgd. Daarna briefje aan de deur met verzoek pakketje bij de buren te bezorgen. Die dag geen bezorging en geen mededeling. Volgende dag wederom een tijdslot voor de bezorging. Weer niet op tijd maar wel bezorgd.

Weerdhuisweg 1

8152 AW Lemelerveld