Klantvriendelijk maar ...

...helaas blijkt de leer bijwerkstift in Grafietgrijs wel zeer licht grijs en mijn bank is Antracietgrijs (RAL 7016 gelijkend). De grafietgrijs in de geleverde Leather Repair Pencil lijkt dus helemaal niet op de RAL kleur en komt ook niet overeen met de geleverde Grafietgrijze Leather Care & Color die beduidend donkerder is. Beiden zijn van Oranje-Products dus je zou denken dat Grafietgrijs bij al hun producten dezelfde kleur oplevert, maar nee. Medewerkers van MeubelOnderhoud.nl waren erg behulpzaam en namen contact op met hun leverancier maar helaas is de kleur die ik zoek niet leverbaar. Zwart is iets te donker en Grafietgrijs is lichtgrijs in de Pencil waardoor deze veel te licht van kleur is. Dit is het risico van online kleuren kiezen van een klein plaatje maar nu zit ik met onbruikbaar spul en een bank die ik nog steeds niet kan bijwerken. Beetje teleurstellend.

Eenvoudig in gebruik

Het is mogelijk om via de site de juiste kleur te bepalen

Snelle opsturing

Goede producten, snelle levering

Ze hadden het merk wat ik zocht. Prima koopervaring.

Ik kreeg netjes een e-mail waarin vermeld stond dat 1 artikel niet op voorraad was. Helaas heb ik wel iets langer dan gebruikelijk moeten wachten op mijn bestelling, maar dit had te maken met GLS. Zij hadden de dag na Hemelvaartsdag geen pakketten opgehaald.

Goed en snelle levering

Bovenstaande omschrijft dit.

Alles was goed

Snelle sercive perfecte kleur en goede prijs.

Snelle levering, goede communicatie

Snelle levering en goede kwaliteit.

Gewoon goed

geweldig

Snel besteld en snel geleverd erg goed spul voor onderhoud bank

betaling ging lastig (ing app lag eruit) maar prima opgepakt door de helpdesk

Mooi op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd, ook ee´ snelle reactie nadat ik een mail gestuurd had naar de info. Nog bedankt

Snelle en correcte levering

Product degelijk verpakt door MeubelOnderhoud.nl

goede en snelle levering

de dag na de bestelling werd al geleverd

Goede opvolging

Pakketje was lang onderweg, maar vlotte medewerking en goede communicatie om verloren zending mee op te sporen . Dank u en….topprodukt!!

Prima leeronderhoud

Eetkamer bankjes zien er weer uit als nieuw

Goed geadviseerd en het juiste product geleverd

Op onze nieuwe stoffen bank was een zwarte vlek van kettingsmeer gekomen. Meubelonderhoud gebeld, het probleem voorgelegd. Ons werd één van hun producten geadviseerd wat goed heeft gewerkt en geen vlekken achterliet.

Extreem veel keuze en uitermate behulpzaam.

Zoek maar niet verder! Op deze website vindt u alles voor het onderhoud van uw meubels. Zelf zocht ik een product waarmee ik lichte slijtageplekken op mijn autostoelen kon behandelen en heb het gevonden op deze website. Bij nader inzien was antraciet niet de juiste keuze en kon ik de verfstift omruilen voor een zwarte. Marja, bedankt!

Duidelijke website en goed geholpen door medewerkster die met mij mee denkt. Niets was haar teveel.

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Had verkeerde olie besteld Snel me geld terug

goed product, trage levertijd

Doordat ik de bestelling niet afgerond had, bleef levering van het product uit. Ik ging pas na een week kijken waarom ik nog niets ontvangen had. Misschien goed om na twee of drie dagen een reminder te sturen als iemand een bestelling heeft geplaatst maar niet afgerond.

Foutieve levering meteen hersteld. Top geholpen

Snelle levering en een overzichtelijke website met een uitgebreid assortiment

Alles prima

De keuze die ik gemaakt had voor het leer te bewerken was prima. Ook het bezorgen was keurig op tijd.

Weerdhuisweg 1

8152 AW Lemelerveld