Prima alles keurig verzorgd goede website

Als zeer prettig

Vlot en correct.

Vlotter kan niet.

Superrrr

Goede service en prima hersteld Aardige vakman

Uitstekend !

Goede website. Product zoals omschreven. Snelle levering

Correct. In alle situaties.

Wij kopen leer conditioner, voor de 2de keer. Prima spul! In de 2de bestelling ging er bij iets mis, ik was te snel met invullen. Ik vergat de 10% korting vergeten in te vullen, toch 3,30€. Vroeg per mail om dit te crediteren, hoppa een snelle reactie, EN de snelle terug boeking!

Duidelijke en overzichtelijke site. Correcte levering.

Zeer goed!

Kan niet beter

Zeer nette prijs voor het merkproduct, snel geleverd zonder bezorgkosten, bestel altijd voor mijn dochter erbij

Alles ok

Top product.

Na een korte toelichting over de werking van het product de verf en onderhoudslotion besteld. De bank is als nieuw.

Mijn bank is weer zo goed als nieuw.

zeer goed

zeer goed

Goede service bij het verzenden

Het gebruik van het product is goed omschreven !

Snelle levering van de goederen en een prima product voor lederonderhoud

Goede ervaring

Ervaring met webshop was prima. Goede communicatie, snelle en stevig verpakte levering. Niets op aan te merken. Had wel iets meer van het product verwacht. Het is zo dun als water en kleurt niet sterk omdat je het snel uit veegt. Ga de stoelen nu meerdere malen behandelen om hopelijk het juiste effect te behalen.

Het product deed niet wat ik ervan verwachtte

Wij hadden vlekken in leren stoelen. Na de cleaner en het verzorgingsproduct gebruikt te hebben zitten de vlekken er nog. De stoelen zien er wel wat minder droog uit.

Professionele club

Fijne leverancier. De website is overzichtelijk en bevat veel informatie. Het retourproces is duidelijk en de creditnota werd snel betaald. Heldere en snelle communicatie bij vragen of bij vertraging in de levering. Voorbeeld voor veel andere webshops!

top materiaal

makkelijk te verwerken, goede beschrijving snelle levering. goede hulp via de telefoon om het juiste product te kunnen kiezen

een heel fijn product

Echt een wonder middel super!

Op de afgesproken tijd geleverd en de kleur van de crème komt precies overeen met het leer.

Goed product en levering volgens schema

Het product was een advies van de winkel waar ik onze montis bank gekocht heb destijds Het voldoet ruimschoots aan de verwachtingen Een echte oppepper van het leer Top product! Levering is te volgen via e-mail transport Ook dat verliep goed

Snelle levering,

Zeer klantvrindelijk

Door mijn eigen fout producten in verkeerde kleur besteld. Omruilen zonder verzendkosten hebben ze neteen asn mijn aangeboden.

Prima ervaring

Goed advies en product snel geleverd. Nog even afwachten hoe het product op de lange termijn doet wat het heeft beloofd.

Prima service! Spullen waren kapot gegaan met versturen. We kregen nog dezelfde dag nieuwe producten toegestuurd! Heel fijn dat er winkels zijn, waar service nog hoog in het vaandel staat!

Weerdhuisweg 1

8152 AW Lemelerveld