goed en snel geregeld

vlotte levering

Goede en snelle levering

De tijd zal uitwijzen of het product aan onze verwachting voldoet.

slecht

Het product doet niet wat het beloofd meerdere keren ingespoten maar zonder het beoogde resultaat kortom zonde van het geld

Snel geleverd maar waardeloos artikel

Helaas werkt het middel niet waarvoor het bedoeld is.

grandioos !

schoonmaakmiddel werkt subliem, ben er erg blij mee !

erg onvriendelijk maar goed product

goed product maar mogen wel leren wat vriendelijker te zijn als je ze een vraag stelt traag leveren maar product is goed gaan we opnieuw bestellen ben ik nog niet over uit

Prima informatie en goede aflevering.

Prima informatie en goede aflevering.

leder verf besteld en de kleur … ongelofelijk exact het zelfde . Ongelofelijk blij me

barkrukken weer als nieuw

onze barkrukken hadden vlekken in het leer, open leersoort, en deze zijn met grote zorgvuldigheid behandeld. Van gevlekt bruin naar zwart en zien er weer uit als nieuw. Het is niet goedkoop maar niet zo duur als nieuwe barkrukken

het middel heeft de vlek iets verminderd

ik had een zetpil gebruikt en niet goed geplaatst door de warmte is die gaan lekken. Dde volgende oochtend zag ik het pas. Met lauw water geprobeerd, op aanraden van bekende uw middel aangebracht en heeft iets gewekrt maar niet goed genoeg

Goede producten

Snelle levering en de cleansing bus werkt prima! Na impregneren nog even afwachten hoe dat beschermd tegen nieuwe vlekken.

Uitstekend.

Mijn banken zien er weer mooi uit. Een aanrader.

Zeer fijn product, goede uitleg en gewoon kwaliteit.

Mijn ervaring met de leather care & colour die wij bestelden is heel erg goed. De twee lederen fauteuils zijn weer helemaal op kleur en het leer is hersteld. Daar waar kleine scheurtjes zichtbaar geworden waren, zijn die in zijn geheel verdwenen. Ze kunnen er weer jaren tegen! Ik beveel dit product aan en ben tevreden over de snelle levering en de heldere uitleg

Komen afspraken snel na

Zeer behulpzaam en scherpe prijzen

Uitstekend!

Snelle reactie op mijn vraag. Informatie en advies gekregen en snelle bezorging!

Super snelle levering

geweldig

Jarenlang hebben we maar aangemodderd om het uiterlijk van een grote houten tafel op peil te houden, maar niets werkte. We werden op het spoor gezet van Wood cleaner en Wood fix en het resultaat is verbluffend. Alsof de tafel weer nieuw is, en dat dan voor een bescheiden prijs.

Snel geleverd en voorzien van een duidelijke handleiding

Niets aan toe te voegen, toch?

Prima verpakt, duidelijke instructie en het werkt uitstekend.

ZIe boven

Gewoon zoals het hoort

Prima ervaring en voor herhaling vatbaar.

Meegeleverde spuitbus werkt niet

Hele Snelle reactie van klantenservice .op mijn klacht dat spuitbus niet werkte . Hebben snelle een nieuwe gestuurd .

Door de hitte nog niet aan het werk toegekomen. Bericht volgt later.

excuses voor mijn lage waardering, was niet zo bedoeld. Hierbij de echte waardering.

Product voldoet aan verwachting

Snelle levering. Product voldoet aan verwachting.

stoelen zijn er enorm van opgeknapt

Na verhuizing staan de stoelen meer in de zon, daardoor zagen ze er uitgedroogd en vaal uit. Na behandeling zijn ze enorm opgeknapt.

Snelle levering en ook nog voordeliger als andere aanbieders

Weerdhuisweg 1

8152 AW Lemelerveld