Hele goede service

Materialen worden altijd op tijd geleverd. De service is heel goed. Goed bedrijf zoals ik het heb ervaren de laatste jaren

Topservice!

Zeer vriendelijke medewerkster met zeer goede service!

is goed

Het werkt niet waar ik het voor nodig heb . Ik heb het voor roestige meubelplekken te verwijderen nodig . Wat u heeft gestuurd is voor de vloer schoon te maken ,en dat werkt wel.

Zeer tevreden klant

Bestelde product op tijd bezorgd , keurig verpakt . Prijs/kwaliteit verhouding dik tevreden

Prettig

Snelle levering en goed spul. Mijn leren bankstel is weer mooi,

HAD HET BESTELDE PRODUCT SNEL BINNEN

MIJN ERVARIING IS GOED

prima service

Service gerichte medewerkers, goed product!

Perfecte dienstverlening

Meubels geheel conform afspraak geleverd, gemonteerd en geplaatst. Geen omkijken naar gehad en bovendien waren het twee uiterst correcte en aardige heren!

Bank geïmpregneerd ging makkelijk en snel.

Vlotte service - levering naar België in 4 werkdagen

Producten zijn prima voor onze nieuwe nubuck-sofa

Alles naar wens, precies wat ik nodig had.

Een goed product , het doet wat gevraagd wordt.

volgens mij goed advies

Ik was op zoek naar iets om mijn tweedehandse leren stoelen te behandelen. Kreeg via internet, waar ik zocht naar lederonderhoud, contact met MeubelOnderhoud.nl. En gaven mij advies om wat ik aan zou moeten schaffen. Heb het nog niet uitgeprobeerd, maar dat ga ik binnenkort doen. Hoop dat het werkt.

Snelle levering, goede producten!

De royal textile protector xxl gekocht (2x). Super spul en makkelijk aan te brengen. Teveel gekocht. Ik had aan 1,5 spuitbus genoeg voor 6 eetkamerstoelen. Deze 2x royaal ingesprayd.

Snel geleverd voor een scherpe prijs

Snel geleverd voor een scherpe prijs

Heel tevreden

Snelle en keurige levering

Mooi snel geleverd

positief

lederen bureaublad gehandeld. kleur rood was iets te licht maar geen kleur afwijking geconstateerd. Wel niet alle kale lichter plekken weggekregen.

Gewoon goed.

Heb flessen leather protector gekocht. Deze kende ik al maar heb er hier dus bijbesteld. Keurig en snel geleverd.

Super snelle en correcte levering

Zie hierboven

Uitstekende snelle service!

Snelle levering. Goed materiaal Tevreden

Zeer deskundig en goed product, maar moest zelf wel actief achter advies aan.

Via de website had ik gevraagd welk product ik het best kon gebruiken, want ik kwam, met wat ik wist over mijn leren stoelen, niet door de beslisboom van de website heen en telefonisch was niemand bereikbaar. Ook niet op de uren dat er volgens de site wel iemand aanwezig zou moeten zijn. Op die schriftelijke vraag heb ik nooit antwoord ontvangen. Na nog een paar keer proberen kreeg ik eindelijk iemand aan de telefoon die wel zeer kundig leek, maar niet scheutig was met informatie. Ik moest zelf enorm doorvragen. Uiteindelijk heb ik het juiste product in huis gehaald, want m’n leren stoelen knappen ervan op.

Zeer snel!

Zeer snelle zending!

Topservice!

Wij hebben de textile care kit en 3 spuitbussen besteld. Er staat online dat een spuitbus voor 2 plekken voldoet, in mijn beleving is dit voldoende voor minimaal 3 plekken. We zijn er ontzettend blij mee! Onze meubels hebben na het inspuiten en intrekken een vuurdoop gehad door mijn kleine nichtje van 2 jaar. Maar als er vlekken ontstaan krijg je deze heel makkelijk weg met de cleantex en het doekje! Bij het lezen van de gebruiksaanwijzing op de achterkant van de care kit viel de onderkant direct open en vielen de flessen er uit, waardoor de cleantex kapot viel. Na een contact met meubelonderhoud.nl kregen we binnen enkele dagen een nieuwe fles!

Weerdhuisweg 1

8152 AW Lemelerveld