heb al vaker bij ze besteld en altijd prima service

Omdat ik twijfelde over de kleur olie voor mijn vloer (wit of antiek wit) heb ik even gebeld. Ik werd vriendelijk geholpen, en teruggebeld met advies. Super!

Dik tevreden!

Goed, netjes

nvt

Goed product

Ik heb onze blauwe leren stoelen behandeld. Trekt heel snel in. Ik had meer nodig dan ik dacht eerst. Onze leren stoelen zien er goed uit!

Mijn ervaring kan ik nog niet uitspreken want heb jullie product nog niet kunnen uitproberen want ik heb mijn nieuwe bank nog niet binnen. Maar de levering van jullie product was wel snel binnen.

Snelle service, prima spul.

De bestelling werd snel geleverd en het resultaat is verbluffend. Een oude blauwe leren stoel weer als nieuw met de cleaner en het blauwe leeronderhoud.

Laatst heb ik bij een verkeerde bestelling geld retour gekregen, en een nieuwe zending geplaatst. Prima. Uit de bijgevoegde papier bleek U 3,65 verzendkosten te betalen voor de retour post. Maar bij mijn bestelling bij U betaalde ik 4,95 !! Hoe kan dat?

Correcte en snelle levering!

Goede prijs! Werd snel geleverd en ben tevreden over het product!

Uitstekend.

De bestelling is naar verwachting prima verlopen.

Goed product

Het werkt geweldig. Het lijkt alsof we weer nieuwe stoelen hebben. Mijn man heeft de donker eiken stoelen blank gemaakt. En ik heb de lederen zittingen behandeld. Een geweldig resultaat.

snelle levering en perfect product

zie boven

Duidelijke website , goed product en snel geleverd

uitstekend

Order naar verwachting en snel uitgevoerd

Snelle en keurige levering

Kleurproduct valt wat tegen. Had meer verwacht na andere recensies gelezen te hebben. Leer schoonmaken met groene zeep oplossing gaat net zo goed of zelfs beter. Al met al zonde van het geld.

Uitstekende producten voor een lage prijs

Hier kopen scheelde mij vele euro’s. Levering goed en snel.

Geweldig snel geleverd!

Ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling

De manier waarop mijn bestelling is afgehandeld ben ik zeer tevreden over

VolDoet aan mijn verwachtingen

Topproduct

Leder onderhoud met kleur maakte mijn bankstel weer als nieuw

Prima afhandeling bestelling!

Het bestelde product was helaas niet op voorraad, maar via mail direct contact, op de hoogte. De 2e dag na dit bericht toch al uitlevering product.

Dit is de eerste keer

We krijgen de plekken niet gedekt

Echt een aanrader!

Product was boven mijn verwachting. Het smeerde heel prettig uit. Het leer is er enorm van opgeknapt.

Extreem trage levering

Besteld op 16 jan levering op 29 jan. Tevreden over het onderhpudsproduct maar zeer ontevreden over de leveringstermijn.

Weerdhuisweg 1

8152 AW Lemelerveld