Snelle en corecte levering van het product

Heb het product al eerder gebruikt en ben er zeer tevreden mee

prima product

snel geleverd

goeie mensen die terzake kundig zijn

Prima firma

Snelle verzending van de bestelde waren.

Is prim

Was makkelijk te bestellen werd goed op de hoogte gebracht van verzenden. Snelle levering

goed en snel geleverd

netjes en een goed produkt geleverd . goed verpakt.

Prima.

Kan niet beter.

Grote klasse

Ik had een vlek op mijn bank en werd gewoon geholpen terwijl mijn bank allang uit de garantie was. Ik had het gevoel dat ze me niet wat wilde verkopen maar helpen. Gebruikte alleen een cleaner en de vlek was eens verdwenen. Nogmaals bedankt.

Filmpjes over producten zijn goed gemaakt! Resultaat is naar wens.

Snelle levering en goede producten

Wij gebruiken schoonmaak- en onderhoudsartikelen voor onze pvc vloer. Super fijne producten en onze vloer ziet er na 4 jaar nog perfect uit. Het bestellen van het product is zo gebeurt en het product wordt snel geleverd

Snelle levering!

Heb het product nog niet gebruikt. Een goed overzicht van de producten die jullie te koop hebben.

Flesjes zijn kleiner

Flesje zijn kleiner dan die die ik anders had ik,dus voordeel valt geheel weg. Daarom vind ik dat jammer.

goed geregeld

zeer snelle levering ben tevreden

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Prima website

Levering vlot en volgens afspraak!

Slechte service

Slechte service

Ik vindt het perfect spul.

Het bezorgen wat me bijna € 6 kosten, dat vindt ik niet zo goed verliep . Het is 4 dagen onder weg met dhl. Groetjes ToosTheunissen

Goed product, mijn bestelling klopte.

Vriendelijk personeel en goede service

Zéér tevreden over de website en afronding van mijn bestelling!

Prima, prima, prima!!!!!

Mike uit Apeldoorn heeft onze stoelen prima gereinigd!

Zeer tevreden.

Makkelijk te verwerken en voldoet naar wens

Snelle levering.

goede service!

Online heb ik mijn bestelling gedaan en die was er snel! ook toen bleek dat 1 kleur niet de juiste was, kon ik die gratis retourneren. Prima service dus!!

Snel en goed!

Leuke set voor reparatie van onze tafel!

Bijzonder goede service en meedenken.

Bijzonder goede service en meedenken.. Wij hadden on line flesje leather protect besteld en dachten bijna 2 dagen later dat we ook nog een andere kleur nodig hadden. Onze order werd opgezocht en flesje toegevoegd. Alles tijdig in huis, en maar eenmaal verzendkosten.

Weerdhuisweg 1

8152 AW Lemelerveld