mijn ervaring is prima ben zeer tevreden

ik heb via de telefoon goede voorlichting gehad hoe ik de meubels moest behandelen en waarmee.

Doet waar het voor staat.

prima levering

op tijd en snel geleverd!

Prima service, snel geleverd.

Prima service, snel geleverd.

Correct af gehandeld

Goede levering en goed dekkend en ziet er weer goed uit.

Snel en goed

Snelle levering goede kwaliteit

Onderhoud voor leer

Zeer goede en deskundige aanpak

De bank is weer als nieuw!

Goed produkt met zichtbaar resultaat

Mijn blauw beukenhouten meubel schoongemaakt met Wood Clean kit met zichtbaar resultaat.

Het bestelde product was supersnel ontvangen en konden we ons lederen bankstel een goede onderhoudsbeurt geven!

Prima site en snelle levering

Product gemakkelijk te vinden, veel keuze, goed verpakt en netjes qua prijs.

Levering prima, mis goede gebruiksaanwijzing

Levering volgens afspraak, alleen was er geen duidelijke gebruiksaanwijzing

Goed ontvangen

Besteld en kreeg het vlot over de post

Uitstekend produkt

Ik heb twee leren banken waar al meer dan 10 jaar niets was gedaan behandeld met Leather Care & Color. Het resultaat was boven verwachting; ze zien er weer als nieuw uit.

Zeer slecht voor in gebruik

Vind het jammer dat je als je het gebruikt, je zolang niet in dezelfde ruimte mag verblijven. Kan toch moeilijk mijn bank inspuiten en dan naar een hotel gaan. Heb het dus ook niet gebruikt. Kan het wat dat betreft niet in een betere samenstelling gemaakt worden. Zodat je b.v. een paar uurtjes niet in dezelfde ruimte mag zijn. Vind het dus ook gevaarlijk om te gebruiken zeker voor de gezondheid.

Snelle levering, keurig verpakt, goeie informatie wat betreft de levering. Gewoon perfect alles

Rode leren bank weer als nieuw!

Onze eens mooie rood leren 3 sits hoekbank was na ruim 20 jaar intensief gebruik heel vaal geworden. Knapte niet meer op met gewoon kleurloos middel. Met Natural Leather Cleaner de bank schoongemaakt, behandeld met robijnrood Leather Care&Color en voilà: zo goed als nieuw!

Prima service .

Erg goed.

Na mijn bestelling heb ik een wijziging daarin aangegeven en bestelling is perfect bij ons bezorgd. P

Betrouwbaar en een snelle levering

Goed product en correcte levering

Zag er goed verzorgd uit

Top en snelle levering

Duidelijke site. Snel het juiste product gevonden

Super service!

Ik had zelf de domme fout gemaakt een verkeerd huisnummer op te geven. Mijn pakket werd daardoor geretourneerd naar Meubelonderhoud. Toen ik daarover belde gaven ze aan te wachten tot het zou arriveren en het dan nogmaals (zonder extra kosten) op te sturen. Na een week kreeg ik een mail dat ze het nog niet hadden ontvangen, maar dat ze anders wel en nieuw pakje zouden sturen. Ik was bang dat dit een duur grapje zou worden, maar dankzij de super vriendelijke service van Meubelonderhoud is dat niet gebeurd. Top service!

Zoals ze beloven

Prima levering, goed vindbare website

Weerdhuisweg 1

8152 AW Lemelerveld