Het produkt was makkelijk op de website te bestellen en ik op tijd geleverd.

Het product is binnen een paar dagen geleverd.

Gewoon goed

Produkten zoals verwacht en snel geleverd heb dus geen verbeterpunten

Goed spul.

Het werkt goed.

Goede kwaliteit

Prima om te verwerken met een mooi resultaat

Hele goede service

Tafel geleverd met hele kleine schade, kreeg meteen een nieuwe toegestuurd. Eerste tafel was binnen twee weken na bevalling binnen, tweede binnen een week. Ook de bezorger was niet te beroerd te helpen inpakken etc.

Zeer goed!

Goede service, het product werkt super, bank is weer als nieuw!!!!

Vlotte levering, bezorgkosten hoog voor 1 flesje!

Keurig op tijd geleverd perfect spul voor de vloer.

Zeer goed.

Prachtig resultaat. Had een kras van een knoop, is zo goed als niet meer te zien. Kleur leeft meer op dan met blanke lederwas.

Snelle levering en prima product .

Heel fijn product , mijn kleindochter stootte een glas water om en het druipte van de tafel af , zo op de bekleding van de stoel . Het water bleef er gewoon op leggen , zodat ik het af kon drogen .

Tevreden over de kwaliteit en service.

Waarschijnlijk goed spul, maar ik wilde mijn motorzadel wat kleur terugbrengen, maar dat is helaas geen succes .Kan ook aan het feit liggen dat ik dacht aan een soort van verf

Snelle levering ,producten vallen mij tegen

Snelle levering maar ik vind de leer creme erg vlekkerig ,ik heb zwart besteld het is net of er een grijze waas over ligt . Ondanks ik het het goed uit heb gewreven ,blijft het ook heel dof geen glans te zien De midden grijze kleur die ik ook besteld had lijkt op de site veel donkerder ik adviseer de mensen die echt midden grijs willen hebben de donkere te nemen

Eerste keer dat ik hier iets bestelde, goed geregeld. Heb ook nog gebeld want dacht dat ik het verkeerde had besteld. Vriendelijk tewoord gestaan en alles was oke. Een aanrader.

Prima service en kwaliteit

Doet wat het zegt maakt mooi schoon Buiten dat moet ik nog zeggen dat de service en de dames aan de telefoon mij prima geholpen hebben.

Duidelijke site, accurate/snelle levering, kortom uitstekend!

zie voorgaande samenvatting

Houtolie besteld, goede kwaliteit en levering

Houtolie besteld via meubelonderhoud.nl, snelle bezorging via DHL, zoals gevraagd via een pakketpunt. Olie van prima kwaliteit, hout ziet er nu goed uit!

Prima product en snelle levering

Fijn product, met minimale inspanning maximaal resultaat

goede producten, snelle levering

goede producten, snelle levering

uitstekend

Goede servive

Prima product

Snelle zending en een prima product

Levering was 1 dag lager dan gepland maar werd weer gecompenseerd door een klein extraatje. altijd leuk als je dat niet verwacht.

Vlotte en Snelle levering ondank weekend

Snel geleverd in goede verpakking.

Vlotte goede levering

Artikelen worden netjes en snel geleverd. Helaas wel wat grote verpakking, iets minder goed voor het milieu

Prima product. Snelle verzending en nog een klein gratis extraatje ontvangen. Erg tevreden!

Weerdhuisweg 1

8152 AW Lemelerveld