Je besteld snelle levering produkt prima.

Product snel geleverd. Bij stukgaan kreeg ik meteen, na 1 mailtje, een nieuwe toegestuurd. Dus naast snelle levering ook heel goede en snelle service.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Goede en snelle levering maar veel te hoge verzendkosten

Zie boven

goed en snel

mijn ervaring goed pakket snel ontvangen jammer zat 1 ding niet bij wat ik bestelt had gelijk gebelt en werdt trug gebelt werdt kosteloos naar gestuurt ging ook snel produkten zijn goed niks op aan te merken snelle afhandeling en problemen worden op gelost erg klant vriendelijk

Goed produkt, snelle levering

Produkten snel te vinden op de site, snelle levering, goede produkten

Snelle afhandeling

Product geleverd zoals omschreven super snelle levering goed product

Altjeblieft, bij puur en alleen iets bestellen hoeft toch evaluatie! Is toch niet meer dan eenvoudig

Zie boven

Ik kende de producten al.

Ben tevreden over de producten en ben ook tevreden over de verpakking en de snelle levering. In mijn geval had het niet zo snel gehoeven, want ik hoef e.e.a. pas over een paar maanden weer te gebruiken.

nog niet gebruikt, levering top

we hebben het nog niet gebruikt. De levering was wel top

Goede produkten snel in huis

De juiste kit voor het onderhoud snel gevonden en goed kunnen gebruiken.

Snelle levering, goed verpakt

Heb het product nog niet gebruikt

Goede producten ...snelle en correcte service

Het resultaat van mijn lederen zetel met de kuis en onderhoudsprofucten is geweldig!

Ik ben zeer tevreden over het product

Alle wordt correct volgens afspraak geleverd en tijd. Dit is wat de klant wil

Goede producten, snelle levering en goede service

Goede ervaring

Doen wat je beloofd.

Goed.

Prima product, ergerlijke beoordelingsdrang

Zoals de titel al zegt, prima product. Het meest ergerlijke is dat ik ondanks twee keer aangegeven te hebben dat ik geen beoordeling wil geven over twee flesjes ledercreme ik toch achtervolgd blijf worden om het toch te doen... Dus hopelijk hebben jullie nu je zin, het enige wat dus sterk verbeterd kan worden aan het hele proces is dat gestalk over beoordelingen achterwege laten.

Geweldig!

De bestelling was prompt de volgende dag in huis! Het heeft alleen even geduurd voordat ik tijd had om de cleaner en kleur hersteller kon aanbrengen op mijn fauteuil. Hij is prachtig geworden! Zeer bedankt.

prima uitgelegd en verzorgd!

Mijn leren bankstel ziet er weer fris en schoon uit. Zeer goede producten met een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Top kwaliteit en snel geleverd!

Super producten en snel geleverd!

snelle levering, duidelijke website, prima producten.

Al vaak besteld, altijd tevreden over Meubelonderhoud.

Echte klantgerichtheid!

Ondanks de melding dat de kleuren op de kleurenkaart kunnen afwijken van het werkelijke product (en bij mij week die echt heel erg veel af), heeft MeubelOnderhoud.nl mij schadeloos gesteld en mocht ik mijn ontvangen flesje kosteloos retourneren. Dank voor deze schitterende service!

Perfecte oplossing

Op advies van Meubelonderhoud.nl zijn mijn stoelen weer mooi van aanzicht door het herstel product voor leder. Ik had kleur lever besteld wat ook op de Aankoopbon stond vermeld echter was dit product iets donkerde van kleur waardoor je nu wel kleurverschil ziet dat is jammer maar de lelijke witte vlekken zijn nu wel verdwenen.

Weerdhuisweg 1

8152 AW Lemelerveld