ik heb nog niets ontvangen, helaas kan niet beordelen. 0653714394
Pluspunten
Goede informatie over het geleverde product.
Pluspunten
Goeie prijs kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt!
VerbeterpuntenKortingsbon
Pluspunten
Meubelonderhoud is gewoon een topbedrijf, een heel overzichtelijk website waar je alle informatie terug vindt! De levering was binnen de twee dagen geleverd. Proficiat!!!
VerbeterpuntenGeen
Slechte kwaliteit niet aan verwachting voldaan
Pluspunten
Doen wat ze beloven
Pluspunten
Verkeerde maat vilt besteld , zonder enig probleem binnen 1 dag nieuw geleverd zonder extra bezorgkosten
Pluspunten
ontving verkeerde artikel maar geen probleem, kon teruggestuurd worden en binnen 3 dagen was geld teruggestort.
Pluspunten
Bestelling binnen 24 uur bezorgd. Fantastische nazorg: op basis van vertrouwen deel van bestelling omgeruild, en ook weer binnen 24 uur geregeld.
Pluspunten
Snelle en nette levering. Per ongeluk het verkeerde onderhoudsflesje besteld. Kon zonder problemen en kosteloos geruild worden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het bestelde werd direct de volgende dag geleverd. Ik heb mijn bank schoongemaakt en met de zwarte was ingesmeerd. De kale plekken zien er nu weer een stuk beter uit. De bank kan weer een tijd mee.
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke Website, na bestelling snel en goed verpakt geleverd.
Verbeterpuntenn.v.t.
Weerdhuisweg 1